این نویسنده در گفتگو با خبرآنلاین یادآور شد: «در حوزه فرهنگ خاص ما نشانه های سرما خوردگی را میبینیم. دو تا فیلم یکی به نام «جدایی نادر از سیمین» یکی به نام «اخراجیها3» ساخته میشود. هر دو برای یک جامعه است، ولی بر علیه هم تبلیغ میکنند. یکی را میگویند نبینید آن یکی را ببینید. اینها شاخص انحطاط است. هیچکس فکر نمیکند شاید کسی دوست دارد که فیلم دیگر را ببیند، متاسفانه این دعوا میان خواص است.»
او ادامه داد: «وقتی کتاب شخصی چاپ میشود، نویسندگان دیگر علیه آن حرف میزنند، یا نمایشی اجرا میشود کارگردانهای تئاتر علیهاش حرف میزنند که این کار نبینید یا نخوانید. ما علیه هم نقد نمیکنیم، علیه هم تخریب میکنیم و اجازه نمیدهیم دیگری کار کند. ادبیات ما هم سیاسی شده است، مثل اینکه سیاسیها میگویند که به آن رای ندهید، به من رای دهید، هنرمند باید بگوید همه کارها را ببنید کار مرا را هم ببینید، ادبیات ما شده، کتاب ما را بخوانید، کتاب آن یکی را نخوانید. همه به ممیزی ارشاد بد میگویند خودشان دارند همین کار را میکنند.»
زاهدی همچنین گفت: «در داوری کتابها هر کدام یکسری برگزیده مشخص دارند، هر کس طیف خود را انتخاب میکند، هر کس در غرفه خودش است و این غرفهها ما را از هم جدا کرده است. دکتر شریعتی جمله خوبی دارد و میگفت «خدا عقیدههایمان را از عقده هامان مصون دارد»، اما این اتفاق الان نمیافتد.»
گفتگوی کامل با این نویسنده را میتوانید در اینجا بخوانید.
57244
نظر شما