مهریه بالا و افزایش طلاق در جامعه امروز سبب شده که زندانیان مهریه افزایش یابند و همین موضوع سبب شد تا میزگردی را در همین رابطه برگزار کنیم تا به آسیب شناسی آن بپردازیم.

در میزگرد مهریه که در کافه خبر برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی طباطبایی نژاد نماینده مردم شهرستان اردستان اعلام کرد که نباید در کشور زندانی مهریه داشته باشیم و لذا نباید کسی را تحت عنوان مهریه زندان کرد چراکه اگر تحت عنوان مهریه کسی را زندان نکنیم دیگر از این مهریه های بالاخبری نخواهد بود.
عضو کمیسیون قضائی مجلس با اشاره به پرونده های مربوط به ازدواج در دادگاه ها می گوید: در کمیسیون قضائی این مسئله مطرح شد که حد مهریه مشخص شود، اما با مخالفت روبه رو شد، اما اگر مهریه اگر عندالاستطاعه باشد دیگر کسی به خاطر مهریه زندان نمی رود .
وی با اشاره به این که متاسفانه در حال حاضر مهریه های بالا و نامتعارف در جامعه رواج یافته است ادامه می دهد: این مهریه های بالا و نامتعارف نیز با این تصور نادرست از سوی زوج و زوجه تعیین و امضاء شده است که مهریه را کی داده و کی گرفته است و در حال حاضر شاهدیم مهریه های بالا، نامتعارف و خارج از توان مرد تعیین می شود و این مسئله آتش به کانون خانواده زده است.
وی می افزاید:اصل بر این است که مهریه به دلیل عندالمطالبه بودن ، بر مبنای توان مالی زوج تعیین شود در حالی که شواهد و قراین حاکی از آن است که 90 درصد مهریه هایی که از سوی خانواده ها تعیین می شود در حد توان مالی مرد نیست.

متن کامل این میزگرد را تا چند روز آینده می خوانید.
45232


 

کد خبر 185923

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام KW ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    1 6
    این چه مزخرفی آقا سید ؟ عند الاستطاعه یعنی چه ؟ شرعا و قانونا باید مهریه ادا شود چه مرد تونسته یا نتوانسته , اگر عند الاستظاعه اقرار شده دست دولت , فردا زنان مهریه پنجاه هزار سکه عند الاستطاعه مینویسند !
  • بدون نام IR ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    1 2
    انشا الله عندالاستطاعه بشود
  • بدون نام IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
    4 1
    از قدیم گفتن هرکی خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه اون روزی که میرن خواستگاری و حسابی جو گیر شدن و هرکی هرچی بگه بدون فکر به عاقبتش قبول میکنن هر چی سرشون بیاد حقشونه پاشون رو اندازه ی گلیمشون دراز کنن و لقمه ی بزرگتر از دهنشون برندارن
    • بدون نام IR ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
      2 1
      ظاهرا دوست ما به اين موضوع توجه نكردن كه خيلي از جوون ها با احساسات پاك جوونيشون به خواستگاري ميرن و از اونجايي كه تجربه همسر داري رو ندارن و فكر ميكنن دختر مورد نظرشون فرشته است حتي تو خواب هم نميبينن كه كار بخواد به طلاق و پرداخت مهريه بكشه غافل از اينكه متاسفانه اكثر دخترا بعد از ازدواج تغيير منفي ميكنن . اينه كه لزوما عبارت جو گير شدن درموردشون صدق نميكنه حالا تصور كنيد زني كه زن زندگي نباشه به مهريه اش به چشم ابزار قدرت براي زورگويي به همون پسر استفاده كنه .منصفانه است كه بگيم خربزه خورده بايد پاي لرزش بشينه ؟ انگار يه طور شده كه دخترا ميخوان انتقام ظلمي رو كه طي هزاران سال بهشون شده يا نشده رو يه جا از مرداي امروزي بگيرن .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین