مهر نوشت:

 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه احتمال خروج ایران از آژانس انرژی اتمی وجود دارد، گفت: کمیسیون امنیت ملی در حال بررسی همه جانبه این موضوع است و به هر تصمیمی برسد آن را اعلام می کند.
محمد کوثری با اشاره به عملکرد آژانس بین المللی انرژی اتمی در قبال ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران در صورتی آژانس بین المللی انرژی اتمی را در سطح بین الملل قبول دارد که در چارچوب ان پی تی حرکت کند و اگر بخواهد خارج از این قانون رفتار کند حتما به آن ایراد وارد می دانیم.
 اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
 
* هم اکنون دوربینهای آژانس انرژی اتمی در سایت های هسته ای ما وصل شده و تصاویر آن به صورت آنلاین به وین می رود. بازرسان این نهاد هم به صورت مرتب برای بازدید به ایران می آیند.
 * هنگامی که بازرسان آژانس از فعالیت هسته ای ایران گزارش می دهند هیچ تخلفی را اعلام نمی کنند ولی این گزارش ها دستکاری و بنا به خواسته استکبار و نظام سلطه تنظیم و ارائه می شود.
 * ایران ساختار فعلی و روند حاکم بر آژانس بین المللی انرژی اتمی را قبول ندارد.اغلب گزارش های آژانس علیه ایران یک طرفه و خارج از چارچوب و به خواسته آمریکایی ها و صهیونیست ها تنظیم می شود.
* با وجود اینکه خیلی از کشورها عضو آژانس انرژی اتمی نشدند اما ایران همواره اعلام کرده که می خواهد در چارچوب قوانین حرکت کند.
 *جایگاه آژانس انرژی اتمی تنزل یافته است. این نهاد بین المللی به سرعت در حال از دست دادن جایگاه خود در جهان است.
*ما می دانیم گزارش های مغرضانه آژانس باز هم ادامه خواهد داشت اما ایران از این طریق در حال اثبات حقانیت خود و وابستگی این سازمانهای بین المللی به آمریکا و لابی های صهیونیستی است.
 /212 212
کد خبر 186003

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین