فارس نوشت:

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت: هنوز در هر قطعه سکه بهار آزادی حدود 50 هزار تومان حباب وجود دارد.
محمد کشتی‌آرای در مورد حباب قیمت سکه بهار آزادی گفت: در حال حاضر بین نرخ رسمی و قیمت بازار هر قطعه سکه بهار آزادی 90 هزار تومان تفاوت وجود دارد که اگر از قیمت بازار 50 هزار تومان کاسته شود قیمت واقعی و تعادلی سکه به دست می‌آید، بنابراین حباب قیمتی در بازار سکه حدود 50 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر کشور افزود: بانک مرکزی اگر با کاهش قیمت و عرضه به موقع بتواند تداوم در کاهش قیمت و کنترل بازار را به دست گیرد قیمت سکه ثابت می‌شود.
وی افزود: بازار براساس عرضه و تقاضای مردم برای خرید سکه تنظیم می‌شود و چون میزان سکه عرضه شده توسط بانک مرکزی و بانک کارگشایی به اندازه نیاز مردم نیست،قیمت سکه افزایش می‌یابد.
کشتی آرای گفت: در حال حاضر هفته‌ای 5 روز حراج سکه در بانک کارگشایی انجام می‌شود و علاوه بر آن در برخی از شعبه‌های محدود بانک ملی به ازای هر نفر 5 قطعه سکه عرضه می‌شود که این محدودیت سکه موجب ایجاد صف و جو روانی افزایش قیمت سکه شده است.
کشتی‌آرای تاکید کرد: حباب قیمتی با صحبت از بین نمی‌رود بلکه با عمل و اقدام اگر اقدامات بانک مرکزی با کاهش قیمت تداوم یافته باشد حباب از بین می‌رود.
وی تاکید کرد: مشکل بازار، حراج سکه توسط بانک کارگشایی نیست چون خود این حراج نیز به نوعی قیمت سکه را بالا می‌برد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نظام بازار و سیاست‌های بانک مرکزی هر دو انجام می‌شود که بانک مرکزی می‌خواهد بازار سکه را کنترل کند اما بازار تابع عرضه و تقاضا است و چون عرضه سکه به اندازه تقاضا نیست، قیمت آن افزایش می‌یابد.
کشتی‌آرای گفت: وظیفه بانک مرکزی اعمال سیاست‌های پولی و بانکی است و نمی‌تواند در بازار دخالت کند.
/39/39

کد خبر 187710

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • برای آگاهی مردم IR ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    3 0
    تمام این بحث ها در مورد دلالان و غیره بحث انحرافی است. نه اینکه دلال وجود نداشته باشد. ولی گران فروشی اصلی زیر سر بانک مرکزی است. قیمت سکه تابع ارز است و بانک مرکزی ارز را با قیمتی تا 200 تومان گران تر از نرخ مرجع به بازار تزریق میکند. من بارها این را گفتم و تا وقتی همه متوجه شوند خواهم گفت. بانک مرکزی نه اینکه دروغ بگوید، بلکه زیرکانه حقایق را مخفی نگه میدارد. مثلا اعتراف میکند که قیمت ها حباب دارد، ولی مراقب است نگوید حباب ناشی از گران فروشی ارز و سکه توسط خودش است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین