مروری بر حوادث ایران در یکشنبه 4 دی 1390

اعترافات تازه باند سارقان فرش تبریز

روزنامه تهران امروز نوشت: رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی گفت: سارقان فرش دستگیر شده در تبریز به انجام 9 فقره سرقت دیگر اعتراف کردند، سرهنگ مداحی در تشریح این خبر گفت: چندی پیش پلیس استان موفق به شناسایی سارقان فرش متشکل از شش نفر با هویت‌های معلوم شده بود که اقدام به سرقت یک‌دستگاه خودرو وانت نیسان به همراه 30 تخته فرش دستباف و ماشینی به ارزش تقریبی چهارصد و پنجاه میلیون ریال از یک قالیشویی در تبریز کرده بودند. وی گفت: سارقان پس از ورود به قالیشویی نگهبان را مورد ضرب و شتم قرار داده و دست و پای وی را بسته و اقدام به سرقت نموده بودند و همچنین در مورد دیگر از مغازه فرش‌فروشی در شهرستان آذرشهر تعداد 14تخته فرش نیز به سرقت برده بودند که به دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تبریز معرفی شده و پس از صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. سرهنگ مداحی افزود: با انجام تحقیقات بیشتر سارقان به سرقت تعداد سه دستگاه خودرو و سه‌دستگاه موتورسیکلت و یک فقره سرقت ناموفق از یک مغازه فرش فروشی در کوی ولیعصر تبریز و سرقت کف پوش از یک سالن ورزشی نیز اعتراف کردند.

 

 

دستگیری باند جاعلان حرفه‌ای با تیزهوشی قاضی

روزنامه همشهری نوشت: زن جوان و 2 مرد اعضای یک باند سازمان یافته بودند که با جعل سند و وثیقه، زندانیان را آزاد می‌کردند. اعضای این باند با تیزهوشی قاضی دادسرای جنایی تهران به دام پلیس افتادند. مدتی قبل ماموران پلیس، سارق‌سابقه‌داری به نام شهروز را دستگیر کردند و با ارسال پرونده او به دادسرای جنایی تهران، قاضی آقایی، دادیارشعبه سوم دادسرا، برای این جوان به اتهام سرقت مقرون به آزار از طلافروشی‌ها و زورگیری‌های مسلحانه قرار وثیقه 200میلیون تومانی صادر کرد و متهم راهی زندان شد.
مدتی از این ماجرا گذاشت تا اینکه مادر شهروز به دادسرا مراجعه کرد و با سپردن سند مالکیت یک قطعه زمین و برگه کارشناس بانک که نشان می‌داد قیمت زمین 254میلیون تومان است، خواستار آزادی پسرش شد.دادیار جنایی پس از بررسی پرونده و مدارکی که به‌عنوان وثیقه قرار بود به دادسرا سپرده شود، به ماجرا مشکوک شد و با استعلام از بانک و دادسرایی که مهر آن پای برگه‌ها دیده می‌شد، فهمید که همه این اسناد و مدارک، جعلی است. این یعنی مادر شهروز قصد داشته با سپردن وثیقه جعلی، پسرش را از زندان آزاد کند و او را فراری دهد.
با افشای این حقیقت و با توجه به اینکه جاعلان مهر یکی از دادسراها را نیز جعل کرده بودند، قاضی آقایی‌دستور بازداشت مادر شهروز را صادر کرد. وی ابتدا مدعی شد که اطلاعی از جعلی بودن سند نداشته است اما در ادامه بازجویی‌ها پرده از فعالیت یک باند جعل برداشت. او گفت: وقتی متوجه شدم که برای پسرم قرار 200میلیون تومانی صادر شده و می‌توانم با سپردن وثیقه او را آزاد کنم، تصمیم گرفتم هر طور شده وثیقه را تهیه کنم.
وی ادامه داد: در جریان رفت‌وآمد به دادسرا با زنی به نام آرزو آشنا شدم. وقتی سر صحبت را باز کرد، ‌ مشکلم را به او گفتم و او مدعی شد که حاضر است با گرفتن 18میلیون تومان برایم سند ملکی مورد نیاز را تهیه کند تا پسرم آزاد شود. من هم این پول را تهیه کردم و با آرزو قرار گذاشتم. او گفت که با جعل شناسنامه و سند مالکیت یک خانه و نامه کارشناس بانک می‌تواند پسرم را از زندان آزاد کند. او به من اطمینان داد که هرگز قاضی متوجه جعلی بودن اسناد و مدارک نخواهد شد. من هم به او اعتماد کردم و 18میلیون تومان پول در اختیارش قرار دادم و بعد از مدتی این مدارک را از وی گرفتم اما تصور نمی‌کردم به همین زودی مشخص شود که آنها جعلی هستند.
پس از اظهارات این زن، دادیار پرونده برای وی قرار قانونی صادر کرد و تحقیقات برای دستگیری جاعلان ادامه یافت. در مرحله بعدی و با اطلاعاتی که مادر شهروز در اختیار دادیار آقایی قرار داده بود، تیمی از ماموران وارد عمل شدند و با شناسایی محل اختفای 2عضو این باند، آنها را به نام‌های آرزو و سعید دستگیر کردند.
زن جوان وقتی در دادسرای جنایی پایتخت تحت بازجویی قرار گرفت به دادیار گفت: من با پرسه زدن در دادسراها، خانواده زندانیان را شناسایی کرده و با آنها سر صحبت را باز می‌کردم. اگر این افراد نیاز به وثیقه داشتند، با آنها وارد معامله می‌شدم و وقتی قبول می‌کردند که از ما سند جعلی بخرند، سردسته باند را در جریان قرار داده و وی با گرفتن پول‌های میلیونی دست به جعل سند و مدارک می‌زد. دادیار آقایی روز گذشته با اعلام این خبر گفت: تحقیقات برای دستگیری سردسته باند ادامه دارد. این در حالی است که حوزه فعالیت این باند در اطراف شهرری و اسلامشهر بوده است و در حال بررسی هستیم تا مشخص شود که اعضای این باند، تا‌کنون چه تعداد زندانی آزاد کرده‌اند.

 

 

کلاهبردار حرفه ای تحت تعقیب پلیس قرار گرفت

روزنامه خراسان نوشت: مرد 65 ساله ای که متهم است از چندین نفر کلاهبرداری کرده و با استفاده از اسناد جعلی از یک موسسه مالی و اعتباری در مشهد نیز بیش از 40 میلیارد ریال تسهیلات گرفته است، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و مقام قضایی نیز با صدور دستور درج عکس وی در رسانه ها از شهروندان خواست محل اختفای وی را اطلاع دهند.
ماجرای جعل اسناد و کلاهبرداری های متهم فراری این پرونده از آن جا لو رفت که اوایل آذرماه سال گذشته مرد میانسالی به بهانه خرید منزل ویلایی گران قیمت در بولوار شهید صیاد شیرازی با فروشنده ملک که یک زن بود وارد مذاکره شد و به فروشنده گفت: منزل ویلایی را پسندیده ام اما باید یک وام چند میلیونی از یک موسسه مالی و اعتباری بگیرم بنابراین شما سند ملک را با گرفتن تعهد محضری به مدت 4 روز در اختیار من قرار دهید تا پس از تأیید موسسه برای پرداخت تسهیلات منزل شما را خریداری کنم. فروشنده منزل نیز که او را سوار بر خودرو گران قیمت سانتافه دیده بود به وی اعتماد کرد و سند منزل را در اختیارش قرار داد اما پس از گذشت 4 روز آن مرد به تلفن هایش پاسخ نداد و ناپدید شد. بدین ترتیب فروشنده ملک از وی به اتهام خیانت در امانت شکایت کرد و پس از مدتی متوجه شد خریدار قلابی که «علی پاک باطن» نام دارد با سند او از یک موسسه مالی و اعتباری بیش از 40 میلیارد ریال وام گرفته و متواری شده است.


این گزارش حاکی است: به دستور معاون قضایی دادستان و با توجه به اهمیت موضوع، این پرونده به شعبه 607 بازپرسی ارجاع شد و توسط قاضی مسعود معینی تحت رسیدگی قرار گرفت. با پیگیری تنها سرنخ این پرونده، شماره خودرو سانتافه مشخص شد که متهم به کلاهبرداری این خودرو را از یک زن به امانت گرفته و از او نیز مبلغ 20 میلیون ریال کلاهبرداری کرده است. همچنین تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی که با نظارت مستقیم قاضی پرونده ادامه داشت نشان داد این کلاهبردار حرفه ای مبالغ میلیونی دیگری نیز از افراد کلاهبرداری کرده و متواری شده است بنابراین قاضی معینی با صدور دستور درج عکس و مشخصات وی در رسانه ها از شهروندان خواست هر گونه اطلاعی از مخفیگاه متهم دارند مراتب را با تلفن 110 و یا شماره تلفن 2183700 پلیس آگاهی خراسان رضوی اطلاع دهند و یا به شعبه 607 مجتمع قضایی شهید کامیاب مراجعه کنند.
45282

کد خبر 190963

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =