علی بنایی، نماینده مردم قم در مجلس در مجلس در یادداشت تازه خود نوشته است با نقل داستانی از مولانا به آمارهای باورنکردنی دولت انتقاد کرده است.

این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین نوشته است: " داستان انبار گندم را در مثنوی مولانا همه شنیده ایم در آنجا شاعر می کوشد تا ثمر بخش نبودن اعمال چهل ساله انسان را در قالب یک تمثیل بسیار زیبا بیان کند و انصافا به بهترین شکل این معنا را منتقل می سازد.بی شک تلاش های زیادی در عرصه فردی و اجتماعی برای نیل به اهداف مشخص صورت می گیرد ولی متاسفانه بسیاری از این تلاشها ثمر بخش نیست، علت یابی این موانع وتلاش برای رفع مشکلات، لازمه موفقیت ما در مسیر برنامه ها است.
تصمیمات کلان در سطح ملی هزینه های بسیار زیادی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین دقت نظر و توجه ویژه تصمیم سازان و مجریان، به این امر ضروری به نظر می رسد. دولت به معنای وسیع آن یعنی تمامی نهادهای تصمیم ساز و مجری و ناظر در مورد طرح های مختلفی که با هزینه های سنگین از جیب بیت المال هزینه می شود مسوولیت خطیری را دارا می باشند، انتخاب سیاستهای درست و اصولی و دوری از تصمیمات شتابزده، تا حدودی دست یابی به اهداف مورد نظر را تضمین می نماید."
حجت الاسلام و المسلمین بنایی می افزاید:"چندی پیش مرکز آمار(به عنوان تنها مرجع اعلام آمار براساس مصوبه قانون پنجم توسعه فرهنگی، اجتماعی کشور) از نابودی یک میلیون شغل در سال 89 خبر داد، مرکز آمار ایران در حالی این آمار را منتشر کرده که دولت مدعی است در سال گذشته بیش از یک میلیون و 600 هزار شغل ایجاد کرده است. با بیکار شدن یک میلیون شاغل در سال گذشته، در مجموع تعداد بیکاران کشور در پایان سال گذشته به سه میلیون و 400هزار نفر رسید. اما نکته مهم آمار قابل توجه شاغلان کشور در سال گذشته است که تعداد آنها از 21 میلیون نفردر پایان سال 88 به حدود 20 میلیون نفر در پایان سال 89 رسید. این آمار مرکز آمار کشور نشان می دهد که طی سال گذشته بیش از یک میلیون فرصت شغلی در کشور از بین رفته که این شغل ها دربخش کشاورزی و صنعت بوده اند. طی این مدت، جمعیت فعال کشور 500 هزار نفر کاهش و تعداد بیکاران کشور 600 هزار نفر افزایش یافته است. به عبارتی در مجموع بیش از یک میلیون و 100 هزار فرصت شغلی کشور در سال گذشته کاهش یافته است. آمارهای رسمی نشان می‌دهد که حجم عمده مشاغل از بین رفته در بخش کشاورزی است. بر این اساس از پایان سال 88 تا پایان سال 89 تعداد شاغلان بخش کشاورزی کشور از چهار میلیون و 300 هزار نفر به سه میلیون و 200 هزار نفر کاهش یافته است. در مقابل این کاهش یک میلیون و 100 هزار نفری تعداد شاغلان بخش کشاورزی و کاهش 100 هزار نفری بخش صنعت،‌ به شاغلان در بخش خدمات 200 هزار نفر اضافه شده است. در مجموع در پایان سال گذشته سهم مشاغل خدماتی به 50 درصد افزایش یافته و سهم مشاغل کشاورزی به 33 درصد و مشاغل صنعت به 33 درصد کاهش یافته است. بر این اساس بیش از سه میلیون و 200 هزار نفر کشاورز، شش میلیون و 600 هزار نفر صنعتگر و 10 میلیون و 100 هزار نفر شاغل در بخش خدمات بوده‌اند."
متن کامل این یاددداشت را لطفا اینجا بخوانید.

کد خبر 195566

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =