رشیدی کوچی: وزیر ارتباطات هیچکاره است، و از ترس صندلی حرف نمی زند /سراج: کسی موافق فیلترینگ نیست، باید برداشته شود

رشیدی کوچی خطاب به سراج گفت: وزیر ارتباطات در این کشور هیچ کاره است، دنبالش نروید. من هم نرفتم چون می دانستم هیچ اختیاری از خود ندارد. وزیری که شجاعت ندارد و از ترس صندلی خود حرف نمی زند، دنبالش نرفتم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد سراج نماینده تهران در مجلس دوازدهم و جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس یازدهم مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بودند تا به بررسی وضعیت فیلترینگ و رفع آن بپردازند.

در ادامه بخشی از این مناظره را درباره متولی فیلترینگ می خوانید؛

سراج: مسئول مربوطش وزارت ارتباطات است که باید حرکت کند و رو به جلو بیاید. بگوید فضای جامعه این است و از این تعداد آدم رندومی پرسیده ایم و این درصد از فیلتر شکن استفاده می کنند و آسیب هایش هم روشن است. ضمناً باید برای حل آن چاره کنیم، یا پلتفرم های داخلی پاسخگو هستند فبها. اگر پاسخگو نیستند، حتما سراغ کسی برویم که پاسخگوی این فضا باشد، مشکل ما را حل کند و بعد این همه هزینه بی جهت افراد نداشته باشند. این رقمی که درمورد هزینه فیلتر شکن فرمودند را نمی دانم به ازای هر فیلترشکن چقدر پرداخت می شود.

*حداقل ماهی ۲۰۰-۳۰۰ هزار تومان است.

سراج: این مبلغ پول کل تلفن من که یک لحظه قطع هم نمی شود است. او غیر از پول تلفن، پول فیلتر شکن می دهد. پس قطعا وزارت ارتباطات باید ورود کند و حتما من این را از وزیر مربوطه سوال خواهم کرد. درخواست می کنم که مشکل را حل کند. اگر وضع موجود مشکل است که هست ، حلش کن.

هم مردم نیاز به فیلتر شکن نداشته باشند و هم روابطشان را به خوبی برقرار کنند. ولی اگر می خواهید این که آقا می گوید حتما در این فضا باید حکمرانی کنید، دولت بگوید حکمرانی در این فضا چگونه است؟ شورای عالی فضای مجازی بگوید چگونه است. چارچوبش را اعلام کنند.

از هرکسی بپرسید حکمرانی چیست؟ یعنی قاعده ای که در این فضا گذاشته ایم. این قواعد ما چیست؟ ‌نداریم. باید شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات که مسئول این کار است یا از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی دقیقا بگویند این فضا باید این قواعد را داشته باشد و این ها می شوند قواعد حکمرانی ما در این فضا که مبنای کار شود و مشکل را حل کنند.

سراج: کسی موافق فیلترینگ نیست و باید برداشته شود

در مورد فیلتر پلتفرم ها اصل بر این بود که اگر پایه قواعد نمی آید، اینجا هم فعالیت نکند. به قول ایشان این موضوع را دور زدند. نتیجه مطلوب حاصل نشده است و باید سامان بگیرد. نمی دانم ایشان مبهم حرف می زند که یک تعداد مخالف هستند...بله فرض کنید فرمودند ائمه جمعه.. می گویند فساد همیشه بد است. اگر این فضا فساد دارد، بد است. کاری کنید که فساد نداشته باشد. چه کسی گفته فیلتر؟ چه حرفی است؟ به نظرم الان کسی نیست که بگوید موافق فیلترینگ هستم، خیر، اینطور نیست، کسی موافق فیلترینگ نیست و باید برداشته شود. ولی مسئول مربوطه باید شروع کند و موانع مربوطه را یکی یکی حل کند.

قاضی گفته؟ برای آن مقطع و موضوع گفته، اشکال ندارد. الان دعوت کرده ایم و این چارچوب را پذیرفته است. به قول ایشان مذاکره کنند، حل می شود. قطعا این فضا نباید ادامه پیدا کند. چون هیچ نتیجه ای نمی گیریم. نگرفتن نتیجه آسیب ها و ضرر هایی اعم از ضررهای مالی، تربیتی، اخلاقی با... وارد می کند. کسی مخالف رفع فیلترینگ نیست.

رشیدی کوچی: اولا فیلترینگ در کشور قانون نیست، تصمیم است. این خیلی مهم است. نهاد شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته که بنابر گفته عزیزان در آن زمان تا آرام شدن شرایط، فضای مجازی مانند اینستاگرام و واتس اپ را ببندد

رشیدی کوچی: وزیر ارتباطات هیچکاره است، و از ترس صندلی حرف نمی زند /سراج: کسی موافق فیلترینگ نیست، باید برداشته شود

مخصوصا این که آقای رشیدی فکر می کند غولی کنارش ایستاده است که الان او موافق فیلتر است، خیر ما کی موافق فیلتر بوده ایم؟ می گوییم مسیر قانونی اش طی شده و الان مسئول مربوطه اش کیست؟ این داد را آقای رشیدی کجا باید بزند؟

وزیر ارتباطات چرا مشکل را حل نمی کند؟ الان اگر گوشی موبایل من فرض کنید ایرانسل یا همراه اول آنتن ندهد به کجا مراجعه می کنم؟ به وزیر ارتباطات و معاون حقوقی و پارلمانی اش تماس می گیرم و می گویم این منطقه خاص این جواب نمی دهد، خودش حل می کند.

یک روستا هم همینطور است و اگر برقرار نشود تماس می گیریم حل می شود. آقای وزیر ارتباطات مگر وزیر نیستید؟ این موضوع را می خواهید چگونه حل کنید؟ حلش کنید. همه فشار بیاورید حلش کند. اینطور نیست که دیواری گذاشته باشند و نتواند عبور کند. چه مصوبه ای هست؟ مقتضایش چیست؟ می خواهیم رفعش کنیم. وزیر باید حلش کند. حتما نتیجه این جلسه اگر برایم آورده ای داشته باشد این است که به جد سراغ وزیر بروم که این موضوع را حل کنید. نگذارید وضع ادامه پیدا کند. قطعا حرف درستی است.

رشیدی کوچی: وزیر ارتباطات در این کشور هیچ کاره است، دنبالش نروید

رشیدی کوچی: من چون این مسیر را رفته ام خدمت شما عرض می کنم. نمی دانم سابقه نمایندگی داشته اید یا دور اول است؟

سراج: دور اول است

رشیدی کوچی: وزیر ارتباطات در این کشور هیچ کاره است، دنبالش نروید. من هم نرفتم چون می دانستم هیچ اختیاری از خود ندارد. وزیری که شجاعت ندارد و از ترس صندلی خود حرف نمی زند، دنبالش نرفتم. الآن وزیر ارتباطات می آید یکی به نعل و یکی به میخ می زند. یکی هوای پایداری ها و یکی هوای اصلاح طلب ها و یک کمی هم هوای مردم را دارد. وزیر باید در این کشور شجاعت داشته باشد. هر وزیری باید بگوید من به این نتیجه رسیده ام که فیلترینگ انقدر گردش مالی و ضرر دارد و آورده برای ما ندارد و محکم می ایستم و می گویم فیلتر را بردارید.

کدام وزیر ارتباطات ما جرئت این حرف را دارد؟ نه آن آقای زارع پور و نه ستار هاشمی و نه بعدی ها ندارند. می دانید چرا؟ چون وزارت ارتباطات خود را مجری می داند و نه تصمیم گیر.

می گویید چه کسانی با فیلترینگ مخالفند؟ یک مرتبه صدا و سیما جلسه شورای عالی فضای مجازی را زنده برای مردم پخش کند. موضوعش را فیلترینگ و رفع فیلترینگ و ادامه آن بگذارد و بعد با دوربین سراغ آدم هایی برود که آن جا نشسته اند و بپرسند نظرتان درمورد فیلترینگ چیست؟ پشت پرده رفته ایم و خبر نداریم و هر کسی بیرون می آید هیچ چیزی نمی گوید و همه هم می گویند ما با فیلترینگ مخالفیم. مردم مسخره مان می کنند، می گویند رئیس مجلس و رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه و رئیس تشخیص مصلحت نظام هم که مخالف فیلترینگ هستند. ۲۹۰ نماینده هم که مخالف هستند. چه کسی موافق است؟ می دانید چه می گویند ؟ من به شما می گویم. می گویند این ها هیچ کاره هستند.

نمی گوییم آقایی که آن جا نشسته اجازه نمی دهد دوربینی آن جا بیاید و محکم مخالفت می کند. شما یک مرتبه در جلسه شورای عالی فضای مجازی بروید، نماینده هستید. بگویید به عنوان مدعی می خواهم بروم. همکاران سابق من و  همکاران فعلی شما آن جا هستند. استدلال هایشان را بشنوید، همه همین حرف های شما را می زنند. برای حکمرانی اجازه دهیم نگاه های دیگری هم بیاید و این ها باهم ترکیب شود. اول فیلتر را برای حکمرانی بردارید. ما که هر چه داد می زنیم کسی گوش نمی دهد. شاید از اینجا به برخی آقایان رسید و به مردم بگوییم مردم ما فیلتر را برداشتیم. این از این. بعد چهار نخبه جوان که با این جوانان سر و کار دارند را بیاوریم و بگوییم بسم الله الرحمن الرحیم، پیشنهادتان چیست؟

رشیدی کوچی: اعضای شورای عالی فضای مجازی حرف این جوانان را نمی فهمند

آقای سراج جسارت نباشد. آن آدم هایی که در شورای فضای مجازی نشسته اند همه متولد ۱۳۵۵ به قبل هستند. حرف این جوانان را نمی فهمند. با اصطلاحات این جوانان آشنا نیستند. بچه من  که بازی می کند. سرعت و پینگ بازی اش پایین می آید. زمین و زمان را بد و بیراه می گوید. چون یارش او را می کشد، برایش مهم نیست، می گوید چرا باید این جا پینگ بازی ام پایین باشد؟ پس ما مسیر را اشتباه رفته ایم و به اصرار بر اشتباهمان می کنیم؟

فیلتر را برداریم و به مردم بگوییم. اصل موضوع اینجا است. مگر در کشورهای پیرامونی ما فیلتر دارند؟ در همین سوریه هم فیلتر نیست. برویم حاکمیت را در جاهای دیگر تقویت کنیم که مردم حرفمان را گوش دهند. این حکمرانی صحیح می شود اقتصادمان را تقویت کنیم. نمی خواهم موضوعی را باز کنم. ولی گشت ارشادمان را جمع کنیم و به مردممان احترام بگذاریم تا مردممان به ما احترام بگذارند و حرفمان را گوش دهند.

یک سری رفاهیات برای مردم آماده کنیم، انقدر سر قصه بنزین و ماشین داد و هوار کرده‌ایم. همه جای دنیا این قصه حل است و برای ما نا حل است. پیشنهادم این است که فیلتر را برداریم تا قبل از این که دیر شود. بعد که برداشتیم چند جوان بیاوریم دور هم بنشینیم و یک روش جدید را بیاوریم. حداقل مسئولان نمی توانند، به چهار نفر بگوییم به نمایندگی از ما آن جا مذاکره کنند.

27215

کد خبر 1992810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 15
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بازنشسته IR ۰۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    31 3
    ما را بخیر شما ها امیدی نیست لطفاً شر نرسانید.
  • بهلول IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    18 4
    اقای‌کوچی نترس باصندلیت کوچ کن
  • محمدولایی بازنشسته IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    3 41
    آغای کوچی یادت نرود که نان به نرخ روز می خوری وزیر باید مراحل قانونی را طی کند قانون را مجلس باید بنویسد پس دروغ نگو
  • IR ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    18 4
    آقای رشیدی کوچی اگر شما هم وزیر بودی به همین اندازه بیشتر نمی توانستی حرف بزنی نه اینکه از صندلی ات بترسی آن وزیر به اصطلاح جوان شما آذری جهرمی هم خیلی شاخ و شانه کشید اما دیدید که آخرش هیچکاره شد.
  • بهروز IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    16 9
    شما خودتان فیلترینگ را تصویب کردید حالا برای ماندن روی صندلی ژست گرفته اید
  • پسر روانی IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    25 1
    چرا کسی پیدا نمیشه که جلو فقر وگرانفروشی رو بگیره که مردم گرسنه هستن
  • فضلعلی کریمی IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    13 3
    سلام، فیلترینگ هیچ مانعی در رسیدن مردم به اهداف خود نیست ولی منبع درآمد کلان برای یک عده سودجو و فرصت طلب است و چوبش را هم نظام می خورد و هر که می خواهد رای بیاورد با شعار من فیلتر را بر می دارم می آید و مطمئن باشید شورای شهر و مجلس بعدی را هم با شعار من مخالف فیلترینگ و قانون حجاب هستم بدست خواهند آورد...
  • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    20 4
    روغن ریخته رو نذر امامزاده نکنین...استارلینک داره میاد بعدشم گوشی های تسلا داره میاد که بدون فیاتر شکن به اینترنت وصل میشه..دست و پای الکی نزنین و منت سر مردم نزارین ..ههههه
  • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    7 0
    چرا همه حرف می زنید ملت که طرفدار شما است کسی در میانتان نیست کار فیلترینگ را یکسره کند
  • IR ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    2 19
    استاد رشیدی کوچی فرموده اند: "بچه من که بازی می کند. سرعت و پینگ بازی اش پایین می آید. زمین و زمان را بد و بیراه می گوید. چون یارش او را می کشد، برایش مهم نیست، می گوید چرا باید این جا پینگ بازی ام پایین باشد؟ پس ما مسیر را اشتباه رفته ایم و به اصرار بر اشتباهمان می کنیم؟" طبق نظر کارشناسی ایشان باید همه اعمال آزاد باشد تا موجب گله و نافرمانی نشود، و این دقیقا هدف طراحان آن مسابقات و سایر پدیده ها است، کالای فریبنده ای را عرضه کن وقتی مردم به آن عادت کردند مجرای خوبی برای سؤ استفاده است. لطفاً استاد کوچی بفرمایند مرز اعتقاداتشان کجا است.
  • ففف۴ IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    18 0
    همه می‌گویند ما موافق فیلترینگ نیستیم اما همچنان فیلترینگ ادامه دارد شاید فضای مجازی خودش خود را فیلتر کرده و حضرات قادر به تشخیص آن نیستند!
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    6 9
    بشین سرجات فتنه نکن، تو هم هیچکاری ای
  • بختیاری IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 18
    این آقا چون ذاتا کوچک است همه را کوچک می بیند متاسفم برای مردمی که همچنین شخص کوچکی را نماینده خود کرده اند
  • IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 19
    اقای کوچی چرا به وزیر توهین می کنی بگو ؟ یک ساعت حرف زدید اما از حرف هایتان فقط خواجه حافظ شیراز شاید چیزی بفهمد
  • رامین IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    9 3
    بنظر من هرکس هنگامی که صاحب پست و مقام است حرف حقیقت ومطابق منافع ملت بزند شجاع وپاک است بعد از اینکه مقامت رفت دیگه مهم نیست نمیشه گفت شجاعی
  • محمد IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    0 17
    پوپولیست معروف دنبال سوژه میگرده خودشو مطرح کنه. سیب زمینی هم اومده جزء میوه ها آخه موضوعی که مربوط به کمیسیون امنیت ملیه و همه جوانب باید در نظر گرفته بشه. چه ربطی به تو داره ؟؟!
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    6 3
    وزیر ارتباطات اینقد ترسو است که توان سرعت بخشیدن به اینترنت ندارم ما انتظار رفع فیلترینگ داریم .. مدیر باید شجاع باشه که هاشمی ازاین آیتم محرومه
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    8 0
    وزیر ارتباطات اینقد ترسو است که توان سرعت بخشیدن به اینترنت ندارم ما انتظار رفع فیلترینگ داریم .. مدیر باید شجاع باشه که هاشمی ازاین آیتم محروم
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    1 5
    رشیدی کوچی شما چهار سال نماینده مرکدشت .پاسارگاد وارسنجان بودید لا اقل یکی از جاده هارو درست می‌کردید. چی افتادید تو این گوگل حرف بی ربط میزنید
  • رضا IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    1 8
    شهروندان مملکت حساب کنید... فیلترینگ هوشمند یک ضرورت اخلاقی و فرهنگی و اجتماعی است... نسل جدید نباید ذهنش با ارجیف خلاف اخلاق پر شود
  • IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    13 0
    پس پول فیلترشکن را کی به جیب بزنه بفرسته خارج بچه هاشون اونجا حال کنن با پول مردم بدبخت
  • رضا IR ۱۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    6 0
    این صندلی به کی وفا می‌کنه
  • مهدی IR ۱۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    9 2
    من تعجب می کنم خواب وخوراک همه عزیزان دلواپس شده فیلترینگ.بس کنیددنبال حل مشکل مردم باشید.درکل دنیابنابه مصلحت فیلترینگ هست.اقابس کنید.همش فیلترینگ .مشکل اقتصادی مردم دزد هایی هستند که دارندخون مردم رامی مکندوریشه دراقازاده هادارند.
  • ایرانی IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
    9 0
    مرد فقط رشیدی کوچی