واکنش تاجرنیا به جذب آزادی و کریمی/جایگاه استقلال دهم جدول نیست

نماینده هلدینگ خلیج فارس در استقلال اعلام کرد که در نقل و انتقالات بر اساس نظر کادرفنی جلو می‌روند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یکی از موضوعاتی که با تغییرات مدیریتی در استقلال باعث نگرانی هواداران شده، بحث نقل و انتقالات و جذب بازیکن در نیم فصل است. مدیریت پیشین استقلال مذاکره با برخی بازیکنان را برای استخدام شروع کرده بود و حالا مشخص نیست این مسئله ادامه می‌یابد یا خیر.

علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج‌فارس در باشگاه استقلال امروز در خصوص نقل و انتقالات باشگاه در فصل زمستان توضیح داد.

تاجرنیا درباره نامه‌نگاری‌هایی که مدیریت سابق برای جذب نفراتی مثل محمد قربانی، محمدرضا آزادی و علی کریمی انجام داده بود، گفت: کسی اگر با واقعیت‌های فوتبال ایران آشنا باشد، می‌داند که این نامه‌نگاری‌ها به تنهایی نمی‌تواند در نقل و انتقالات اثرگذار باشد. بسیاری از نقل و انتقالات در بخش‌های اول بدون نامه‌نگاری انجام می‌شود و خیلی وقت‌ها از چشم رسانه‌ها پنهان است.

او ادامه داد: اینکه فکر کنید چارچوب‌ها تغییر می‌کند، اینطور نیست. به خواسته‌های گذشته احترام می‌گذاریم و بر اساس توانمندی‌ها و امکانات همان مسیر را دنبال می‌کنیم. خواسته‌های کادرفنی برای ما مهم است.

تاجرنیا افزود: در نقل و انتقالات پیچیدگی‌هایی داریم اما باید بدانیم جهت‌گیری ما ادامه مسیری است که در گذشته بوده و بر مبنای نظرات کادرفنی جلو می‌رویم.

257 251

کد خبر 2009290

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ع ق IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    0 0
    جدی ؟! واقعا؟!!! اصلا تو جدول نيست
  • IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    0 0
    درست میگه جایگاه استقلال دهم جدول نیست شانزدهم است
  • عدالت IR ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    0 0
    موندم تیمای بدون هیچ جام بین المللی. هیچ افتخاری چراهمیشه میان اخبارسروربزرگشون رودنبال میکنن بریددنبال تیم خودتون باهمون حسرت به دلاتون خوش باشیداصالت وریشه هرباشگاه به شخصیت قدمت وجوانمردی که قرمزاندارن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین