معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی می گوید پراید و پژو دو خودروی رکورددار سرقت در کشور هستند. وسرقت خودرو، موتورسیلکت و لوازم داخلی آن بیشترین نوع سرقت را تشکیل می دهند

سرهنگ فریدون خالقی فر در پاسخ به سئوالی در خصوص بیشترین سرقت خودرو، گفت: در حال حاضربیشترین سرقت خودرو مربوط به پراید و پس از آن به پژو اختصاص یافته است و در این رابطه با خودروسازان جهت ایراد مسایل امنیتی در خودروهای خود مذاکراتی صورت گرفته اما بعضی از خودروسازان به علت مسایل مالی بعضی از نکات و نظرات پلیس کم توجه هستند.

او می گوید 93 درصد کل جرایم پلیس آگاهی مربوط به سرقت است. بر همین اساس پلیس آگاهی بخش اعظمی از توان عملیاتی خود را در جهت مبارزه با سرقت قرار داده است تا در حداقل زمان ممکنه جرایم مختلف مربوط به سرقت را کشف کند.

 

کار اگاهان در نوروز آماده باش !

وی در رابطه با فرا رسیدن ایام نوروز گفت: پلیس آگاهی به ویژه پلیس مبارزه با سرقت یک سری طرحهایی در این رابطه دارد که در سه مرحله اجرا می شود که مرحله اول قبل از آغاز تعطیلات که حضور کارآگاهان به صورت نامحسوس و گشتهای پلیس آگاهی به صورت محسوس جهت کنترل مراکز مهم و مجرمان سابقه دار است و هنگام تعطیلات که در این رابطه هماهنگیهای خوبی با مقامات قضایی جهت مرخصی ندادن به سارقان سابقه دار و افرادی که پیش بینی می شوند پس از آزادی دست به اعمال مجرمانه خود بزنند مرخصی اعطا نخواهد شد و مرحله سوم پس از تعطیلات است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور تاکید کرد: کارآگاهان به همراه تمامی ماموران پلیس آگاهی در هنگام تعطیلات در آماده باش کامل هستند و با هماهنگیهای صورت گرفته در ایام تعطیلات حتی متهمان فراری نیز تحت تعقیب قرار می گیرند.

خالقی فر با اشاره به نقل و انتقالات وسایل منزل در هنگام نوروز گفت: تمامی نقل و انتقالات وسایل منزل باید در ایام نوروز با هماهنگی پلیس صورت گیرد و این کار در جهت پیشگیری از سرقت منازل انجام خواهد شد.

وی اظهار داشت: براساس آمار 47 درصد سارقان دستگیر شده دارای سوابق قبلی بوده اند و 53 درصد آنها سابقه دار نبوده اند و این نشان دهنده آن است که یکسری از اقدامات تامینی و مجازاتها برای این افراد بازدارنده نبوده است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور از قطعه سازان برای خودروها خواست تا با هک کردن شماره سریال بر روی قطعات از وقوع سرقت لوازم خودرو پیشگیری و یا در کنترل آن به پلیس کمک کنند و گفت: در حال حاضر قطعه سازان خودرو اقدام به نصب برچسب شماره سریال بر روی قطعات می کنند که این اقدام به شستشوی ساده از بین می رود و امکان پیگیری آن و ارزیابی آن وجود نخواهد داشت.

 

بوشهر رکورددار کشفیات

وی با اشاره به آمار یازده ماهه معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور گفت: وقوع سرقت 17/93 درصد مربوط به جرایم مختلف را تشکیل داده است که آمار مربوط به کشف آن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 8/8 درصد افزایش داشته است همچنین آمار مربوط به کشف به وقوع آن 7/64 درصد افزایش یافته است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور تاکید کرد: سرقت خودرو، موتورسیلکت و لوازم داخلی آن که بیشترین نوع سرقت را تشکیل می دهند 52 درصد و سرقت از اماکن مانند منازل و مغازه 18 درصد و مابقی سرقت ها مانند کیف قاپی، کیف بری، خفت گیری 22 درصد از کل سرقت ها را تشکیل می دهند.

سرهنگ خالقی فر با اشاره به کشفیات در استانها گفت: بیشترین کشفیات طی 11 ماه گذشته در خصوص سرقت مربوط به استان بوشهر با 7/100 درصد به این ترتیب که علاوه بر کشفیات کل سرقتها موفق به کشف سرقتهای سال گذشته نیز شده اند و در رتبه دوم استان ایلام با 7/94 درصد و پس از آن استان زنجان با 93 درصد و استان همدان با 6/92 درصد و در آخر استان اصفهان با 87 درصد بیشترین کشفیات مربوط به سرقت را در کل کشور دارا بوده اند.

4545 

کد خبر 201927

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام DE ۱۹:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۳
    0 0
    همین دوشنبه هفته پیش سارقان محترم خیلی شیک و راحت درهای 206 اینجانب رو باز کردن و لاستیک زاپاس و جعبه ابزار رو برداشتن و تشریف بردن....دو سه هفته پیش هم در حالیکه سوئیچ اتومبیل سمند پدرم روش بود و ماشین روشن بود و کسی داخلش نبود در هاش خود به خود قفل شدن! و ما در حالیکه مونده بودیم باید چیکار کنیم یک راننده آژانس ساده بدون هیچ گونه خشونتی (مشابه خودروی 206) و به راحتی در های سمند رو باز کرد !

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین