بقائی: رژیم اسرائیل سطح جدیدی از وقاحت را به نمایش گذاشت

سخنگوی وزارت امور خارجه پرواز جنگنده‌های رژیم اسرائیل بر فراز محل مراسم تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین را سطح جدیدی از وقاحت و یاغی‌گری این رژیم دانست.

به گزارش خبرآنلاین،  اسماعیل بقائی یکشنبه شب پنجم اسفند ۱۴۰۳ در شبکه ایکس نوشت: رژیم اسرائیل امروز سطح جدیدی از وقاحت و یاغی‌گری را به نمایش گذاشت.

وی افزود: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دو نوبت اقدام به پرواز در سطح بسیار پایین بر فراز استادیوم محل مراسم تشییع جنازه شهیدان سید حسننصرالله و سید هاشم صفی‌الدین کردند تا صدها هزار عزادار لبنانی و غیرلبنانی که برای ادای احترام به قهرمانان شهیدشان گرد هم آمده بودند را مرعوب نمایند. زهی خیال باطل!

بقائی ادامه داد: این اقدام نه تنها نقض فاحش تمامیت قلمروی لبنان و حاکمیت ملی این کشور است؛ بلکه مصداق تروریسم محسوب می‌شود و باید از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد محکوم شود.

315 315

کد خبر 2029504

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین