پلمپ ۷۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بین راهی در لرستان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در راستای طرح بازرسی سلامت نوروزی و ماه رمضان ۷۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی در لرستان  پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،  دکتر مریم کوشکی در این رابطه اظهار داشت: از آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، (۱۱_۲۴ اسفند) تعداد ۲۶ هزار و ۸۰۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی انجام گرفت.
 
وی افزود: ۳ هزار و ۸۸۰ مورد اخطاریه برای مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی صادر شده و ۴۵۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه ۷۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی دارای تخلف بهداشتی در این راستا پلمپ شده است، گفت: ۱۷ هزار و ۴۷۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شد.

دکتر کوشکی عنوان کرد: همچنین ۳۴ هزار و ۸۷۷ مورد سنجش عوامل محیطی با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی صورت گرفته و ۲۳۴ مورد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۵ مورد رسیدگی به شکایات مردمی (گزارش سامانه 190 و متفرقه) انجام شده است، خاطرنشان کرد: هم استانی های عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و شکایت بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

معاون بهداشت دانشگاه یادآور شد: طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، و کارشناسان بهداشت محیط در سراسر استان در این راستا فعال خواهند بود.

کد خبر 2039368

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار