ایسنا نوشت:

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در حرم امام رضا(ع) گفت: فرمايشات مقام معظم رهبري سه محور بسيار مهم اتكا به داخل، دفع تحريم‌هاي غرب و اتحاد داخلي را مورد تاكيد قرار داد.
احمد توكلي اظهار كرد:‌ در محور بسيار مهم اتكا به داخل و مقاومت در برابر فشارها در سال اخير به خصوص بعد از اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها بايد تمهيداتي براي آسيب نديدن توليد انجام مي‌شد البته طرح هدفمندي يارانه‌ها با همت مجلس و دولت عملي شد و توجه بيشتر دولت فقط معطوف به خنثي كردن اثرات آن بر خانواده‌ها بود.
وي ادامه داد:‌ در برخي موارد كوتاهي‌هايي صورت گرفته است و حتي تخلف از قانون مصوب مجلس در مورد اجراي اين طرح رخ داد. طبق ماده هشت قانون هدفمندي يارانه‌ها بايد حداقل 30 درصد از درآمدهاي ناشي از اين طرح براي توليد هزينه مي‌شد، اما عملا اين اتفاق نيفتاده است.
وي با اشاره به مزايا و معايب طرح هدفمندي يارانه‌ها تاكيد كرد: بايد تلاش كنيم و هدف اصلي را بر حمايت از توليد و اجراي قانون بگذاريم.
توکلي درباره ضرورت دفع تحريم‌هاي غرب نيز گفت: رهبري تاكيد كرده‌اند كه جمهوري اسلامي ايران سلاح هسته‌يي ندارد و نخواهد داشت. تاكيد ايشان بر اين موضوع ممكن است در روند مذاكرات 1+ 5 تاثيرگذار بيفيد و منجر به نتيجه شود.
نماينده مردم تهران درباره لزوم حفظ اتحاد داخلي در كشور نيز اظهار كرد: لازمه حفظ اتحاد داخلي در كشور تفاهم بين دولت و مجلس است و رهبري در اين زمينه مقدم را تمكين به قانون قرار داده‌اند، يعني اگر دولت و مجلس و همه قوا بنا را بر قانون بگذارند و از حقوق خودشان تخطي نكنند اختلافات موجود قابل حل خواهد بود. البته معني اين حرف اين نيست كه همه يك جور حرف بزنند، بلكه معني اين است كه حرف‌هاي متفاوت را با ادبيات قانوني بيان كنند. مثلا در مورد بودجه اين‌طور نيست كه دولت از مجلس بخواهد كه هيچ تغييري در بودجه اعمال نشود. اگر مجلس در بودجه تغييري اعمال مي‌كند دولت نبايد به اين موضوع معترض شود. اما مي‌تواند از مجلس بخواهد كه تغييرات اعمال شده در جهت حمايت از توليدكنندگان باشد.
وي تاكيد كرد:‌ اگر حدود قانوني ديگران را مشخص كنيم، بخشي از اختلافات حل خواهد شد، بخش ديگر اختلافات البته به بي ادبي‌ها و بداخلاقي‌هاي لفظي هم مربوط مي‌شود. بعضي كلمات معاني يكسان دارند اما بين آن‌ها تفاوت زيادي وجود دارد. اين بي‌ادبي‌ها و بد اخلاقي‌هاي لفظي گاهي در مكاتبات و به صورت مستقيم و گاهي هم در سايت هايي كه معلوم نيست ريشه آن‌ها به كجا برمي‌گردد مشاهده مي‌شود، اين مساله خوبي نيست.
وي در مورد لزوم تحمل مخالفان نيز اظهار كرد: صرف اين‌كه هر كسي حرفي بزند و ما آن را نپسنديم گوينده حرف را از دايره نظام و انقلاب بيرون نمي‌كند. اين مساله‌اي است كه رهبري هم آن را تذكر داده‌اند. در مورد اصلاح‌طلبان بايد يادآوري كنم كه آن‌ها در جريان مسائل سال 88 به نوعي اقدام به خودزني كرده‌اند. البته بايد مواضع خود را به صورت صريح و شفاف اعلام كنند و از منافع ملي صراحتا دفاع كنند تا بتوانند به حيات سياسي ادامه بدهند.
/2929
 
کد خبر 204993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    27 4
    مواضع خودشان را مسلما بطور صریح و شفاف به شما ارائه نمی کنند. اصولگرایان و اصلاح طلبان را در دو کفه ترازو بگذار و ببین کدام سنگین ترند و کدام گروه در جهت مصالح ملی و نه جناحی بهتر عمل می کنند و بعد اظهار نظر بفرما. آره داداش! شما خودت یکی از کسانی هستی که مانع ایجاد وحدت در کشوری.
  • بدون نام IR ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    3 18
    علیرغم تایید رهبری بر سیاست های دولت در خصوص هدفمندی باز هم احمد توکلی نظرات مشعشع خویش را بیان می دارند و از حمایت از تولید سخن می گویند . مگر رهبری نظام نفرمود ند که هدف از هدفمندی در رابطه با تولید کاهش هزینه هاست خوب چرا باید دولت به تولیداتی یارانه بدهد تا هزینه های تولید همچنان بالا باشند؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    7 9
    منظور از نظام مجموعه اي از اصول اخلاقي و معنوي است نه اشخاص هر كس مخالف اصول اخلاقي و معنوي سخن بگويد يا رفتار نمايد خارج از نظام است هر كس مي خواهد باشد ولي ما متاسفانه نظام را با اشخاص مي سنجيم و همين باعث سر در گمي گرديده
  • سینا-ب IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    3 0
    کاش بعضی ها معنی این جمله رو میفهمیدند و میدان دیدشونو یه مقدار وسیع تر میکردنندو البته ظرفیت تحمولشونو بیشتر میکردنند
  • بانام! IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    5 0
    "هرکسی که مخالف ما حرف زد خارج از نظام نیست" اینکه در این قرن تازه این نظرها آنهم در حرف نه عمل بیان میشه جای تاسفه!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین