قارچ و مرغ، ترکیب خوبی برای خوردن هستند؛ هم از گوشت قرمز پرهیز کرده اید و هم از پروتئین گیاهی بهره برده اید.

مواد لازم:

مرغ: 1 عدد متوسط
قارچ: 500 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 1عدد
سیر: 2 حبه
خامه: 100 گرم
آبلیمو: 1 قاشق سوپ خوری
آرد: 2 دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: 2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه

 

روش تهیه:
مرغ را 8 تکه کنید. پیاز و سیرها را نگینی ریز کنید و با نیمی از کره داخل قابلمه تفت دهید. تکه های مرغ را روی پیاز بچینید و صبر کنید تا مرغ کمی طلایی شود. طرف دیگر مرغ را فراموش نکنید. حالا دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. آب خوراک که نصف شد قارچها را برش زده همراه با یک چهارم قالب کره 100 گرمی و کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت ملایم آب قارچ کاملا کشیده شود.
برای تکمیل کار سیب زمینی ها را هم سرخ کنید. گوجه ها را هم حلقه ای برش بزنید و در مقداری کره تفت دهید. دستتان برای تزیین هم باز است. خوراک شما آماده است، فقط نیاز به سس خامه دارد

 

روش تهیه سس خامه:
آرد را در 50 گرم کره تفت دهید و آب مرغ و کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مرتبا به هم بزنید تا آرد گلوله نشود. چند جوش که زد زرده تخم مرغ را هم بزنید و کم کم داخل سس بریزید و بهم بزنید چند جوش که زد از روی اجاق برداشته خامه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید. پس از این هم روی خوراک بریزید.

 

نکته: می توانید به جای مرغ کامل، از فیله مرغ هم استفاده کنید.

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 205169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۷
    4 1
    فکر نمیکنی با اون سس خیلی میزان چربی اش بالا میره؟
  • مقیمی IR ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۸
    1 1
    فراموش کردید بگید این غدای چند نفر است 20 نفر یا بیشتر!!