به گزارش خبرآنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، بدن نمی تواند ویتامین B۱ را ذخیره کند و باید آن را از به صورت روزانه از راه تغذیه دریافت کند. ویتامینB۱ به بدن برای هضم و جذب مواد غذایی و تبدیل آن ها به انرژی کمک می کند و این فرایند در اصطلاح، متابولیزم چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها گفته می شود.
بسیاری از آنزیم ها، از جمله آنزیم های گوارشی که وظیفه تجزیه مواد غذایی در دستگاه گوارش را بر عهده دارند، برای تولید و فعال شدن، نیازمند ویتامین B۱ هستند.
مشکلاتی شامل نفخ معده، بی اشتهایی، پرخوری عصبی، کاهش شدید وزن، ضعف و خستگی، درد عضلات، تپش قلب، بی خوابی، کاهش قدرت حافظه، افسردگی، عصبانیت و نداشتن توانایی در تمرکز از نشانه های مرتبط با کمبود ویتامین B۱ است.
مردان بالغ بالاتر از ۱۹ سال، یک و ۲ دهم میلی گرم، زنان بالغ بالاتر از ۱۹ سال، یک و یک دهم میلی گرم و زنان باردار و شیرده به یک و چهار دهم میلی گرم ویتامین B۱ در روز نیاز دارند.
استرس، ورزش کردن و کم خوابی نیاز بدن به ویتامین B۱ را افزایش می دهند.
مواد غذایی سرشار از ویتامینB۱ ، شامل سبوس برنج و سایر غلات با سبوس کامل، جو، مغز ها مانند پسته، بادام، گردو، حبوبات به ویژه عدس و لوبیا، گوشت گاو، شیر و پرتقال است.
۲۳۳۲۳۳
نظر شما