خاطرات هاشمی:  وزیر خارجه ژاپن درخواست کرد مشکلات‌مان را با آمریکا حل کنیم

آقای ناطق [رئیس بازرسی دفتر رهبری]، گزارشی داد از اتهامات آقای [ضیاءالدین] میرعمادی [دادستان اسبق تهران] که دستگیر شده و به خود ایشان هم پولی برای صندوق قرض‌الحسنه داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در روزنوشت ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۱ نوشت: در جلسه مجمع [تشخیص‌ مصلحت نظام]، بخش دیگری از قانون حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی تصویب شد. آقای [سیدعلی‌اصغر میر] حجازی [قائم‌مقام دفتر رهبری] ‌گفت، بعضی به رهبری اطلاع داده‌اند که در قانون ابهام‌های مُضری وجود دارد. به آقای [محسن] رضایی  [دبیر مجمع] گفتم‌ که متن را ببرد تا رهبری ببینند؛ اگر پیشنهادی دارند، بفرستند.

ظهر آقایان [عباس واعظ] طبسی، [احمد] جنتی، [قربانعلی] دُرّی‌ [نجف‌آبادی]، [محمدعلی] موحدی[کرمانی] و [علی‌اکبر] ناطق[نوری]، میهمانم بودند. قرار شد، آقای جنتی [دبیر شورای نگهبان]، پیشنهاد معضل‌ شدن مسئله انتخابات مجلس را متوقف کند و منتظر طرح اصلاح قانون انتخابات از طرف خود مجلس باشیم.

آقای طبسی [تولیت آستان قدس رضوی]، از رفتار قوه قضائیه در مورد فرزندش ناصر، گله‌مند است. معتقد است، ربطی به دادگاه مفاسد اقتصادی ندارد. شایعه سفر او به آمریکا را تکذیب کرد. آقای ناطق [رئیس بازرسی دفتر رهبری]، گزارشی داد از اتهامات آقای [ضیاءالدین] میرعمادی [دادستان اسبق تهران] که دستگیر شده و به خود ایشان هم پولی برای صندوق قرض‌الحسنه داده است. آقای [محمد] یزدی [عضو فقهای شورای نگهبان]، از آقای جنتی گله داشت که چرا بدون اطلاع سایر اعضا[ی شورای نگهبان]، درخواست معضل‌ شدن قانون انتخابات را داده است. آقای دُرّی [رئیس دیوان عدالت اداری] هم خود را مظلوم می‌داند؛ از سوی اقدام دادگاه در مورد فرزندش.

عصر خانم [‌کاو گوچی] وزیر امورخارجه ژاپن آمد. تحت‌تأثیر زیبایی‌های ساختمان مجمع [تشخیص‌ مصلحت نظام] قرار گرفته بود و کلی از هنر ایرانی‌ها تمجید کرد. از ایران به‌ خاطر کمک‌هایش در مسئله افغانستان تشکر کرد و درخواست همکاری در بازسازی افغانستان نمود و گفت، ژاپن برای اشتغال افراد مسلح در امور عمرانی و مدنی کمک می‌کند. درخواست‌ کرد که مشکلات‌مان با آمریکا را حل‌ کنیم. از من به عنوان بنیان‌گذار روابط حسنه با ژاپن بعد از انقلاب، یاد کرد. من از غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و تقصیرهای‌ آن در خلق طالبان گفتم.

دو روزنامه «بنیان» و «ایران» [از طرف دادگستری استان تهران] امروز توقیف موقت شدند. یک قایق تفریحی در دریاچه کوچک پارک‌شهر که حامل جمعی از دختران دانش‌آموز بود، غرق شد و شش نفر جان باختند؛ به اضافه قایق‌ران و جمعی مصدوم شدند. در بنگلادش هم یک کشتی غرق شد و ۴۰۰ نفر تلفات داشت. شهر اسفراین را سیل گرفته است. دیشب و امروز، باران زیادی داشتیم.

۲۵۹

کد خبر 2058724

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار