میدل ایست آی: ریاض عادی‌سازی رابطه با اسرائیل را از دستور کار خارج کرد

«میدل ایست آی» اعلام کرد که عربستان پیش از سفر رئیس جمهور آمریکا به این کشور، اصلی بنیادین را تعیین کرده است: صحبت درباره عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل باید از دستور کار خارج شود.

به گزارش خبرآنلاین، میدل ایست آی اعلام کرد که عربستان سعودی پیش از سفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به این کشور یک اصل بنیادین را برای واشنگتن تعیین کرده است: صحبت درباره عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل باید کاملاً از دستور کار خارج شود.

به گزارش مهر، به گزارش میدل ایست آی، این پیامی بود که فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سفر ماه گذشته خود به واشنگتن دی سی برای برنامه ریزی سفر ترامپ به ریاض و در ارتباط با بحث‌های بعدی میان مقامات ارشد دو کشور ارائه کرد.

به گفته مقامات فلسطینی، ولیعهد عربستان آشکارا رژیم صهیونیستی را به ارتکاب نسل‌کشی در غزه متهم کرده است و به خشم مردمش از حمله اشغالگران قدس به این منطقه که در آن بیش از ۵۲ هزار نفر از جمله زنان و کودکان کشته شده‌اند، اشاره کرده است.

310310

کد خبر 2058950

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین