توسعه زیر ساخت های فیبر نوری و رفع چالش های ارتباطی و فناوری اطلاعات در مازندران

معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات بر اهمیت حکمرانی داده و توسعه زیرساخت‌های فیبر نوری، و رفع چالش‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در سفر به قائمشهر با فرمانداران شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ دیدار کرد. در این نشست، ضمن تاکید بر اهمیت حکمرانی داده و توسعه زیرساخت‌های فیبر نوری، چالش‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در این شهرستان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

محمد محسن صدر، به اهمیت حکمرانی داده اشاره کرد و گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر در حوزه حکمرانی داده خوب عمل نکردیم و این موضوع موجب بروز ناترازی‌های مختلف شده است.

محمد محسن صدر، افزود: وزارت ارتباطات در این راستا، برنامه ملی رفع ناترازی انرژی را ارائه کرده است. برای موفقیت در این برنامه، باید مردم را نسبت به وضعیت موجود آگاه کنیم و با ارائه داده‌های شفاف، آن‌ها را در مدیریت مصرف انرژی مشارکت دهیم.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به پروژه ژئومکانیک (Geo) گفت: این پروژه با هدف تکمیل اطلاعات مکانی و اقامتگاه قانونی افراد، در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها با همکاری نیروهای مردمی اجرا می‌شود.

وی همچنین از معرفی یک اپلیکیشن جامع با عنوان ایران من خبر داد که از طریق آن، مردم به راحتی به تمامی خدمات دولت الکترونیک دسترسی خواهند داشت.
دکتر صدر با بیان اینکه ۱۹ درصد از تکالیف برنامه هفتم توسعه بر عهده وزارت ارتباطات است، از فرمانداران خواست تا با پیمانکاران حوزه فیبر نوری همکاری کنند و موانع موجود بر سر راه توسعه این زیرساخت حیاتی را برطرف نمایند.

وی تاکید کرد: توسعه فیبر نوری یک تکلیف ملی است و باید با جدیت پیگیری شود. فرمانداران باید با شهرداری‌ها و سایر ادارات هماهنگی لازم را داشته باشند تا پروژه‌های فیبر نوری با سرعت و کیفیت مناسب به اتمام برسند.

همچنین دکتر صدرگفت:  تمامی دستگاه ها موظفند سرویس های خود را در سامانه های مشخص شده انتقال دهند و در صورت قطعی به علت تخطی از این موضوع دستگاه متخلف به مردم معرفی خواهد شد.

وی  اشاره کرد که نگهداری سرور ها در مکان های غیر تعیین شده جرم محسوب می شود.

محمد محسن صدر با اشاره به مصوبات این نشست،افزود: با توجه به اهمیت استان مازندران به عنوان میزبان همه مردم ایران، توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های ارتباطی این استان خواهیم داشت.
وی افزود: در چارچوب کارهایی که هر کدام از معاونت‌های زیرربط وزارت ارتباطات باید انجام دهند، مصوبات خوبی داشتیم که در قالب یک صورتجلسه فردا در جلسه با حضور وزیر محترم ارتباطات و استاندار محترم نیز مطرح خواهد شد و به یک مصوبه کلی تبدیل می‌شود.

معاون وزیر با تاکید بر نظارت دقیق و کافی بر اجرای این مصوبات، خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد در سفر بعدی به این استان، شاهد تحقق درصد قابل توجهی از این مصوبات باشیم. تمامی مصوبات با زمان‌بندی خاصی تعیین شده‌اند.

صدر همچنین با اشاره به نامگذاری سال و اهمیت سرمایه‌گذاری در تولید، حوزه فناوری اطلاعات را بهترین نقطه برای سرمایه‌گذاری دانست و افزود: سازمان فناوری اطلاعات وظیفه خود می‌داند که از کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات حمایت کند. ما به فرمانداران محترم قول می‌دهیم که از کسب و کارهای فعال در این حوزه که درخواستی برای اخذ تسهیلات یا کمک‌های دیگر داشته باشند، حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر  با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و وزیر محترم ارتباطات بر حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، تصریح کرد: منابع ویژه‌ای در اختیار فرمانداران و سایر دوستان قرار می‌دهیم تا بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنند و شاهد توسعه این شرکت‌ها باشیم.

کد خبر 2061037

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین