تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین گفت: عمده طرح‌های نیمه‌تمام در مناطق صعب‌العبور قرار دارند و استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج سازندگی در تکمیل آن‌ها گره‌گشا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جواد حق‌لطفی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین در بازدید از روند اجرای عملیات ساخت مخزن ۲۰۰متر مکعبی آب شرب روستای ارنجک با تجلیل از نقش راهبردی بسیج سازندگی در رفع محرومیت‌ها، بر ضرورت بهره‌گیری از توان این نهاد برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان تأکید کرد.

 وی افزود: امروز بسیج سازندگی پرچم‌دار تداوم جهاد مقدس در عرصه خدمت‌رسانی و توسعه مناطق محروم است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین با تأکید بر نقش مؤثر این نهاد در محرومیت‌زدایی، گفت: تعداد زیادی از پروژه‌های نیمه‌تمام در استان قروین وجود دارند که تکمیل آن‌ها در اولویت برنامه‌های عمرانی استان قرار دارد.

حق لطفی با اشاره به دشواری‌های جغرافیایی بسیاری از این پروژه‌ها بیان کرد: عمده طرح‌های نیمه‌تمام در مناطق صعب‌العبور قرار دارند و با توجه به ضرورت تسریع در خدمت‌رسانی به مردم، استفاده از ظرفیت سپاه و بسیج سازندگی در تکمیل آن‌ها گره‌گشا خواهد بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند بسیج سازندگی استان قزوین، ادامه داد: بسیج سازندگی ادامه‌دهنده مسیر جهاد مقدسی است که در سال‌های نخست انقلاب اسلامی آغاز شد و امروز نیز با همان روحیه ایثار و خدمت با شکستن مرزهای محرومیت، نقشی اساسی در توسعه و آبادانی مناطق کمتر برخوردار ایفا می‌کند.

بسیج-2.jpg

این بازدیدهمزمان با هفته بسیج سازندگی و با همراهی سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) و سیاوش طاهرخانی فرماندار قروین انجام شد.

46

کد خبر 2061916

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار