اظهارات ولایتی به شایعات در مورد تغییر نام خلیج فارس/ کشوری با سابقه ۲۵۰ساله نمی‌تواند مستندات ایران ۲۲۰۰۰ ساله را تغییر دهد

مشاور امور بین الملل رهبر انقلاب با اشاره به شایعات در مورد تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تغییر نام خلیج فارس گفت: کشوری با سابقه ۲۵۰ساله نمی‌تواند مستندات ایران ۲۲۰۰۰ ساله را تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی اکبر ولایتی، مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب در واکنش به شایعات مطرح شده در رسانه‌های خارجی مبنی بر تصمیم دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ باید بداند که نه ایران آمریکای لاتین است و نه تنگه‌ هرمز آبراه مالویناست و نه باب‌المندب کانال پاناما و نه خلیج فارس خلیج مکزیک است.

بنابر روایت تسنیم، مشاور رهبر انقلاب ادامه داد: بهتر است به عنوان رییس جمهور کشور بزرگی چون آمریکا این راهم بداند که کشوری با سابقه ۲۵۰ساله نمی‌تواند مستندات ایران ۲۲۰۰۰ ساله را تغییر دهد.

۳۱۲۲۱۹

کد خبر 2062133

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین