۰ نفر
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
استفاده از برخی رنگ‌ها ممنوع شد

کارشناس آزمایشگاه سازمان غذا و دارو با بیان این که استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، گفت: استفاده از برخی رنگ‌ها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است.

به گزارش خبرآنلاین،حسین ضیایی، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو بیان کرد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، چرا که شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب‌هاست و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

تسنیم در خبری نوشت:وی با اشاره به وجود باکتری‌های روده‌ای مانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می‌شوند، گفت: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه می‌شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

 وی افزود: هرچند رنگ‌های مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ‌های خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آن‌ها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است. این رنگ‌ها می‌توانند باعث بروز واکنش‌هایی مانند بیش‌فعالی یا حساسیت در کودکان شوند.

این کارشناس تاکید کرد: استفاده از رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های طبیعی مانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوه‌ها، بهترین گزینه برای تهیه بستنی‌های سالم و ایمن است.

این کارشناس آزمایشگاه توصیه کرد خانواده‌ها به‌ویژه در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و صرفاً از فروشگاه‌های دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. توجه به ظاهر، بسته‌بندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی، به‌ویژه در کودکان، پیشگیری کند. رعایت همین نکات ساده، گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده‌هاست.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2073347

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین