به گزارش خبرآنلاین، باوجود گزارشها از عدم تمایل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای فشار به روسیه از طریق تحریمهای اقتصادی، نماینده وی از آمادهبودن بسته تحریمی جدید خبر داد.
بنا بر گزارش فارس، «کیث کلاگ» نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور اوکراین بامداد چهارشنبه گفت که پیشنویس طرح تحریمهای جدید علیه روسیه آماده تصویب شدن در مجلس سنا است.
کلاگ در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» توضیح داد: «من آخر هفته گذشته با سناتور لیندسی گراهام صحبت کردم و فکر میکنم سناتورها آماده اقدام هستند.
آنها این طرح را قانون تحریمهای روسیه ۲۰۲۵ نامیدند و فکر میکنم گراهام آن را آماده اجرا دارد. این تحریمها بسیار سخت خواهند بود».
پیش از این در روز دوشنبه، گراهام گفته بود که به دنبال محدودیتهای جدید علیه روسیه قبل از اجلاس گروه ۷ در کانادا در نیمه ماه ژوئن است.
انتقاد تلویحی نماینده ترامپ از حمله اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا همچنین شامگاه سهشنبه گفت که حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه باعث افزایش تنشها شده است.
«کیث کلاگ» نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور اوکراین شامگاه سهشنبه گفت که حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه باعث افزایش تنشها شده است.
کلاگ در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» توضیح داد: «وقتی به بخشی از سیستم بقای ملی دشمن، که همان سهگانه [اتمی] آنهاست حمله میکنید، به این معنی است که سطح خطر شما بالا میرود زیرا نمیدانید طرف مقابل چه کاری قرار است انجام دهد».
وی همچنین افزود: «شما مطمئن نیستید، و این کاری است که آنها واقعاً انجام دادند. فکر میکنم این چیزی است که ما سعی در جلوگیری از آن داریم. ما نمیخواهیم به آن نقطه برسیم».
شامگاه یکشنبه بود که منابع اوکراینی از عملیات پهپادی گسترده علیه پایگاه هوایی «بِلایا» در فاصله ۴۲۰۰ کیلومتری از مرز اوکراین با استفاده از ۱۱۷ هواپیمای بدون سرنشین خبر داده و ادعا کردند که در این حمله ۴۰ فروند بمبافکن راهبردی (۳۴ درصد از کل بمبافکنهای روسیه) نابود شده و خسارت ۷ میلیارد دلاری به بار آمد.
نظر شما