عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس علت بحران بدهی و ورشکستگی شرکت‌های دارویی را مربوط به مدیریت دوگانه دارویی در کشور ذکر کرد.

خبرگزاری خانه ملت گزارش داد:

مرندی اظهار داشت: بحران شرکت‌های دارویی از هنگامی که وزارت رفاه و تامین اجتماعی به موازات وزارت بهداشت و درمان تشکیل شد متاسفانه به گونه‌ای عمل کرد که موجبات فعلی رقم خورد.

وی در خصوص مطالبات 3 هزار و 332 میلیارد ریالی شرکت‌های توزیعی دارو از واحدها و مراکز پزشکی گفت: هنگامی شرکت‌های بیمه‌ای نتوانند بدهی خود را به بیمارستان‌ها بپردازند این موضوع موجب می‌شود تا بیمارستان‌ها نتوانند به شرکت‌های دارویی مواد اولیه سفارش دهند و این چرخه معیوب موجب می‌شود تا شرکت‌های دارویی قادر به تولید دارو نباشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اکثر شرکت‌هایی که دچار بحران ورشکستگی شده‌اند را دولتی دانست.

وزیر سابق بهداشت و درمان مجلس راه علاج خروج از بن‌بست فعلی را پرداخت اعتبارات مورد نیاز به شرکت‌های دارویی دانست و افزود: باید در سریع‌ترین راه ممکن وزارت رفاه و تامین اجتماعی در وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی ادغام شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه افزود: باتوجه به این که موضوع بحران ورشکستگی شرکت‌های دارویی جز امور اجرایی است در نتیجه مسئولان وزارت رفاه و تامین اجتماعی و بهداشت و درمان آموزش پزشکی باید پی‌گیری و در عین حال به مجلس پاسخگو باشند.

مرندی تصریح کرد: یک راه حل هم به این باز می‌گردد که احمدی‌نژاد رییس جمهور دستور بدهند تا سریع‌ بدهی‌ها پرداخت شود.

کد مطلب 20765

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بابک IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۸
    0 0
    یک بار در سالهای گذشته دانشکده های پزشکی را در وزارت بهداشت ادغام کردید این فاجعه پزشکان بیکار و کم انگیزه درست شد حالا نوبت سازمان تامین اجتماعی است که ویران شود !!؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین