ادارات مازندران برای مدیریت شرایط بحرانی در وضعیت آماده‌باش قرار دارند

استاندار مازندران گفت: همه نهادهای خدمات‌رسان استان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند و هماهنگی‌های لازم برای واکنش سریع در صورت بروز شرایط بحرانی انجام شده است. ‎

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی یونسی رستمی در نشست ستاد مدیریت بحران مازندران، اظهار کرد: نگاه ما در مدیریت شرایط اضطرار و وقوع بحران‌های احتمالی، بلندمدت و مبتنی بر آمادگی برای جمعیتی ۱۰ میلیونی در مازندران است و بر همین اساس همه ذخایر ضروری استان باید برای دست‌کم 2 ماه آینده پیش‌بینی شود.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای سطح آمادگی و توانمندی دستگاه‌های اجرایی استان در شرایط اضطراری، بر برنامه‌ریزی راهبردی برای مواجهه با بحران‌های احتمالی و تأمین آرامش روانی مردم تاکید کرد و افزود: در شرایط اضطراری هماهنگی بین دستگاه‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که این موضوع باید به طور جدی و فراتر از گذشته در دستور کار مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان باشد.

نماینده عالی دولت در مازندران به افزایش حضور مردم از استان‌های دیگر در مازندران طی روزهای اخیر و در حال افزایش بودن سفرها به این استان اشاره کرد و گفت: هرچند که تا کنون مشکلی در سوخت‌رسانی نداشتیم و فعالیت جایگاه‌های سوخت بدون وقفه در حال انجام است، اما برای تأمین سوخت مورد نیاز شهروندان و مهمانان استان در شرایط اضطراری، رایزنی‌هایی با شهرداری تهران انجام شد و در حال برنامه‌ریزی برای استقرار پمپ بنزین‌های سیار هستیم تا از ایجاد مشکل در توزیع سوخت جلوگیری شود.

یونسی رستمی بر اهمیت ایجاد آرامش روانی در جامعه تأکید کرد و افزود: در کنار اقدامات اجرایی، باید همراه مردم باشیم و شرایطی فراهم کنیم که استرس‌ها و تنش‌های روحی به پایین‌ترین حد ممکن برسد.

استاندار مازندران ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای امنیتی و نظامی، خودحفاظتی را مهم‌ترین اولویت در شرایط بحرانی عنوان کرد و گفت: همه ما باید برای حفظ آرامش مردم و مدیریت بهینه بحران‌ها، مسوولانه و همدلانه عمل کنیم.

کد خبر 2079048

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین