وزیر خارجه آمریکا: آماده تماس مستقیم با ایران در هر زمانی هستیم

تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور، روز جمعه با ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، در مورد وضعیت در خاورمیانه گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، در حالی که ایران تاکید کرده که در پی ساخت سلاح هسته‌ای نیست و جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز تایید کرده که ایران قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، وی گفت: وزیر امور خارجه روبیو و وزیر  خارجه فرانسه توافق کردند که به همکاری نزدیک خود ادامه دهند تا اطمینان حاصل شود که ایران هرگز سلاح هسته‌ای تولید یا به آن دست نمی‌یابد.

به گفته وی، روبیو همچنین به همتای فرانسوی خود گفت ما آماده تماس مستقیم با ایران در هر زمانی هستیم.

امروز جمعه قرار است دیدار وزرای خارجه تروئیکای اروپایی شامل فرانسه، آلمان و انگلیس با «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران در ژنو برگزار شود.

تهران اعلام کرده محور این نشست که با حضور «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد، در خصوص «موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها» خواهد بود.

315 315

کد خبر 2080325

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین