آخوندی: استراتژی اسرائیل همان شب اول شکست خورد/ مردم با حس تعلق سرزمینی وارد گود شدند

وزیر اسبق راه و شهرسازی گفت: تقریبا همه استراتژی نظامی اسراییل در همان شب اول شکست خورد و این اتفاق برای اسرائیل قابل تصور نبود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس آخوندی وزیر اسبق راه و  شهرسازی در نهمین روز از حمله رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران گفت: تصور این رژیم بر این بود که با یک حمله غافلگیرانه و سریع می‌تواند فرماندهان عالی‌رتبه ایران را ترور کند و حمله برق‌آسایی را انجام دهد تا توان عملیاتی ایران را محدود کند و در این صورت موفق شود.

بنا به روایت ایرنا، او با یادآوری اینکه رژیم صهیونیستی در عملیات‌های پیشین خود هم همین روش عملیات برق‌آسا را پیاده کرده بود، افزود: در ایران هم ظرف مدت بسیار کوتاهی حدود ۲۰ تن از فرماندهان عالی‌رتبه کشور را به شهادت رساند.

آخوندی افزود: ولی تدبیری که اندیشیده شد، این بود که ظرف کمتر از ۲۴ ساعت بلافاصله افراد جایگزین شدند و عملیات تلافی‌جویانه کشورمان آغاز شد.

وزیر اسبق راه و شهرسازی اذعان کرد: تقریبا تمام استراتژی نظامی اسراییل در همان شب اول شکست خورد که قطعا این اتفاق برای رژیم صهیونیستی و ناظران بین‌المللی قابل تصور نبود که ایران قدرت عملیات خود را حفظ کند و همان شب نخست بتواند پاسخ دهد که این اقدام بسیار افتخارآمیز برای نیروهای مسلح کشورمان بود.

هدف نهایی رژیم صهیونسیتی از تجاوز به ایران، تجزیه کشور بود

این استاد دانشگاه تاکید کرد: دریافت سیاستمداران ایران چه آنهایی که در مسند قدرت هستند و چه آنهایی که دیگر سمتی ندارند این بود که هدف نهایی رژیم صهیونیستی از این حمله، تجزیه ایران است.

آخوندی توضیح داد: این هدف خیلی فراتر از یک اقدام نظامی یا حتی تغییر نظام حاکم بر ایران است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی با اینکه یک رژیم قومی است و در سرزمین بسیار محدودی حکومت می‌کند، ولی از سوی دیگر داعیه سلطه بر منطقه را دارد؛ لذا هیچ وقت نمی‌تواند یک حکومت مستقل را در منطقه بپذیرد، نه می‌تواند سوریه و مصر یکپارچه را قبول کند و نه ایران یکپارچه را.

آخوندی خاطر نشان کرد: حتی اگر رژیم سابق هم در ایران ادامه می‌یافت، رژیم صهیونسیتی حتما با ایران درگیر می‌شد.

اسراییل دشمن ملتهای بزرگ و یکپارچه منطقه است

وزیر اسبق راه و شهرسازی، رژیم اسرائیل را دشمن ملت های منطقه دانست و تاکید کرد: این موضوع را به خوبی هم سیاستمداران دریافته‌اند هم شهروندان عادی و ملت ایران که سبب شد تا رفتار ملت ایران در این تهاجم، خیلی فراتر از راهبری دولت باشد.

وی تصریح کرد: رفتار ایرانیان نشان داد، مردم کشورمان از یک هویت تاریخی و ملی و پدیدار یکپارچه برخوردارند.

مردم با حس تعلق سرزمینی وارد گود شدند

آخوندی در ارزیابی رفتار مردم در مواجهه با جنگ تحمیلی اظهار داشت: مردم که منتظر اظهار نظر من و دیگران نماندند و نمی مانند و به صورت خیلی وظیفه شناسانه وارد گود شدند و توانستند از یکپارچگی ایران دفاع کنند و نشان دادند که به هیچ وجه فریب انسان ها و قصاب هایی چون نتانیاهو را نمی خورند ‌و تصور نمی کنند که دشمن و عامل خارجی نجات دهنده ایران باشند.

آخوندی تصریح کرد: مردم خیلی خیلی خوب عمل کردند و می کنند چرا که یک حس تعلق سرزمینی دارند که راهنمای آنها در حوزه وظایف است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: امیدوار هستم کسانی که در حوزه قدرت و امور هستند به این نتیجه برسند و بیش از اینکه در جهت اثبات خود عمل کنند، بیشتر درجهت حفظ وحدت و یکپارچگی عمل کنند و از تمام نیروهای ملی در جهت دفاع از ایران بهره ببرند.

سه جبهه نظامی، دیپلماتیک و رسانه‌ای در جنگ باید همزمان موفق عمل کنند

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: ما در جنگ خاصی هستیم و ملت مجاوز نیستیم؛ فاصله بین ایران و رژیم صهیونیستی بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر است بنابراین جنگ بسیار ویژه‌ای مبتنی بر فناوری پیچیده رخ داده است.

آخوندی گفت: این جنگ سه جبهه دارد؛ یکی جبهه نظامی است که نیروهای مسلح کشورمان در این جنگ در حال جانفشانی هستند و بسیار منسجم عمل می‌کنند.

وی افزود: جبهه دیگر دیپلماسی است تا بتواند با دنیا ارتباط برقرار کند به خصوص که اقداماتی که رژیم صهیونیستی در حال انجام است بر خلاف قوانین بین‌المللی و مقررات جهانی است.

این عضو جبهه اصلاحات یادآور شد: حمله به تاسیسات اتمی خلاف مقررات سازمان ملل، معاهده NPT و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

وی یادآور شد: تهدیدات ترامپ مبنی بر حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان هم خلاف مقررات سازمان ملل است درحالیکه آمریکا خود هم عضو شورای امنیت است و هم معاهده ان‌پی‌تی.

آخوندی تاکید کرد: دیپلماسی در این مقطع نقش تعیین‌کننده دارد، زیرا تصویری که ما از ایران ارائه می‌کنیم بسیار مهم است.

وی ادامه داد: در نشست اخیر شورای امنیت نماینده فریبکار رژیم صهیونیستی در حال مظلوم نمایی بود و می‌گفت ایران بیمارستان‌های اسراییل را هدف گرفته که دروغ بود.

آخوندی جبهه سوم را حوزه رسانه دانست و گفت: جبهه سوم تصویری است که از جنگ و موقعیت ایران ارائه می‌کنیم.

وی تاکید کرد: اگر این سه جبهه موفق با هم عمل کنند، انشاالله می‌تواند ایران را در این جنگ پیروز و سربلند کند.

وی حمله به صدا و سیما و هدف قرار دادن منازل مردم و بیمارستان ها از سوی رژیم صهیونیستی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تصویرسازی و روایت سازی به جهان خیلی مهم است.

آخوندی افزود: هر شهروند ایرانی به عنوان یک نیروی مدافع ایران درجهت روایت واقعی از ملت ایران و خونخواری رژیم صهیونیست مهم است.

سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی قابل قبول نیست

آخوندی به عملکرد آژانس بین المللی انرژی اتمی اشاره کرد و گفت: سکوت این نهاد قابل قبول نیست، چون این سازمان بر اساس وظیفه ذاتی خود موظف است حمله و تهدید به مراکز هسته ای را محکوم کند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: گروسی دبیرکل آژانس روز گذشته در جلسه شورای امنیت سازمان ملل تلاش کرد تا سکوت قبلی خود را تا حدی جبران کند، اما دیر هنگام بود.

وی افزود: باز هم باید فشار آورد و به شکل صریحتری نظرات خود را اعلام کند.

آخوندی یادآور شد: مدتهاست که ما در مجامع بین المللی حضور کمرنگ تری داریم و قدرت های غربی و جهان تعیین کننده هستند و این سازمان ها را هدایت می کنند. باید به خودمان بیاییم و در سازمان های بین المللی حضور بیشتری داشته باشیم، همین حضور آقای عراقچی در سازمان حقوق بشر و توضیحاتی که ارایه کرد، ارزشمند است.

دیپلماسی ایران با خردمندی عمل کند

آخوندی تاکید کرد: باید بتوانیم با نشان دادن قدرت عملیاتی ایران که در بالاترین سطح خود هست، عمل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دیپلماسی ایران باید با خردمندی عمل کند، افزود: باید با روایت گری درست و با حفظ وحدت ملی از این پیچ بسیار خطرناک تاریخی عبور کنیم و یکپارچگی ایران را حفظ کنیم و در جریان تاریخ یک ملت سربلند باشیم.

۳۱۲۲۱۱

کد خبر 2080846

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین