عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران یک امر وارداتی نیست که توسط بمباران از بین برود

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: حمله به تاسیسات هسته‌ای، بزرگترین جرم بین‌المللی به حساب می‌آید و یک جرم نابخشودنی است. برنامه هسته‌ای ایران یک امر وارداتی نیست که توسط بمباران از بین برود.

به گزارش خبرآنلاین، سید عباس عراقچی در ارتباط با حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران گفت: دیشب آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد و این حمله یک تجاوز آشکار برخلاف تمام قوانین بین‌المللی بود.

وی افزود: این تجاوز نه فقط به ایران و تاسیسات هسته‌ای ایران بلکه در اصل تجاوز به تمام قوانین بین‌المللی و همچنین نظام عدم اشاعه ، NPT و در حقیقت از بین بردن همه این‌ها بود.

حمله به تاسیسات هسته‌ای یک جرم نابخشودنی است

این دیپلمات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: حمله به تاسیسات هسته‌ای بزرگترین جرم بین‌المللی محسوب می‌شود، یک جرم نابخشودنی است و این شکل از حمله نشان می‌دهد که آمریکا به هیچ چیز پایبند نیست.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه صحبت‌های خود گفت: ما وسط مذاکرات با آمریکایی‌ها بودیم که آنها اسرائیل را وادار به حمله به ایران کردند، ما دیپلماسی را ادامه دادیم با اروپایی‌ها مذاکره می‌کردیم که این بار آمریکا خود وارد صحنه شد و به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد.

عراقچی با بیان اینکه این کار آمریکایی‌ها هیچ منطقی ندارد جز اینکه رژیم صهیونیستی در تلاش خود برای رسیدن به اهدافش علیه ایران شکست خورده است و این به خاطر صدماتی است که از نیروهای مسلح ما متحمل شده است، گفت: این رژیم در یک بحران بزرگتر قرار گرفت و در همین چارچوب متوسل به آمریکا شد.

وی ادامه داد: اینکه کاخ سفید به این میزان تحت تاثیر اسرائیل و شخص نتانیاهو قرار دارد باعث تاسف است.

پای حقوق خود می‌ایستیم

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما طبعاً به دفاع خودمان ادامه می‌دهیم ، گفت : ما بر حق هستیم. ما از حقوق خودمان دفاع می‌کنیم، جمهوری اسلامی ایران هیچ کاری بر خلاف حقوق بین‌الملل انجام نداده است، پای حقوق خود می‌ایستد و حتماً دشمنان در تحقق اهداف‌شان ناکام می‌مانند.

برنامه هسته‌ای ایران یک امر وارداتی نیست که توسط بمباران از بین برود

عراقچی تاکید کرد: برنامه هسته‌ای ایران یک امر وارداتی نیست که توسط بمباران از بین برود.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: این تکنولوژی و علمی است که توسط دانشمندان ایرانی به دست آمده است و علم را نمی‌توان به عقب برگرداند و توسط بمباران از بین برد، ساختمان و تجهیزات را می‌توان با بمباران از بین برد ولی همه این‌ها قابل احیا هستند.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چقدر دیپلماسی می‌تواند در این موقعیت موثر باشد؟ گفت : اینکه چقدر دیپلماسی هنوز زمینه بروز و ظهور دارد قطعاً زود است که در مورد آن قضاوت کنیم.

در مورد شرایط جدید باید تصمیمات جدید گرفته شود

عراقچی ادامه داد: موضع ما این بود که با آمریکا صحبت نخواهیم کرد تا وقتی که تهاجم اسرائیل علیه ایران متوقف نشود ، این موضع
 همچنان پابرجاست، در مورد شرایط جدید نیز طبیعتاً باید تصمیمات جدید گرفته شود.

310310

کد خبر 2081225

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار