به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، در نشست صمیمانه خود با اصناف استان که به مناسبت روز ملی اصناف برگزار شد، اصناف را بازوی قدرتمند و سنگر مقاوم اقتصاد در شرایط حساس کنونی کشور دانست.
وی با اشاره به وضعیت خاص منطقه و حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، اظهار داشت: «در این شرایط اضطراری و جنگ ترکیبی که کشور درگیر آن است، هماهنگی، همدلی و روحیه تعاون میان اصناف باید بیش از پیش تقویت شود.»
استاندار افزود: «فرهنگ اصناف، مبتنی بر تعاون و مسئولیت اجتماعی است و این روزها باید بیش از هر زمان دیگری، این ویژگیها در خدمت آرامش و ثبات بازار قرار گیرد.»
مردانی با تأکید بر ضرورت برخورد قاطع با سودجویی و احتکار، تصریح کرد: «گرچه امیدواریم در بازار استان شاهد چنین تخلفاتی نباشیم، اما در صورت مشاهده، بیتردید برخورد قانونی و فوری صورت خواهد گرفت.»
وی در ادامه سخنان خود اصناف را به عنوان "سنگرهای مقاومت اقتصادی" توصیف کرد و گفت: «در شرایطی که رزمندگان در مرزها از کیان ایران اسلامی دفاع میکنند، واحدهای صنفی نیز باید با انصاف و تدبیر، از آرامش روانی مردم محافظت کنند. هر فعالیت منصفانه، ضربهای به جنگ روانی دشمن است.»
وی در پایان، نشاندن لبخند بر لب مردم را جهاد اقتصادی دانست و از تمامی بازاریان و فعالان صنفی خواست تا با حضور مؤثر و مسئولانهی خود، همچون همیشه در کنار مردم و نظام باشند. همچنین برای اصناف استان آرزوی سلامتی، عزت و موفقیت کرد.
نظر شما