نیمار: در سانتوس پسری بودم که مرد شدم

نیمار دلایل تمدید قراردادش با باشگاه سانتوس برزیل را بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نیمار، مهاجم سانتوس توضیح داد که چرا تصمیم به تمدید قراردادش با این باشگاه برزیلی گرفته است. این فوتبالیست ۳۳ ساله قرارداد جدیدی را تا پایان سال ۲۰۲۵ با امکان تمدید امضا کرد.

نیمار گفت: من تصمیمی گرفتم و از قلبم پیروی کردم. سانتوس فقط تیم من نیست، بلکه خانه، ریشه، تاریخ و زندگی من است. اینجا پسری بودم که مرد شدم و اینجا واقعاً دوست داشته می‌شوم. اینجا می‌توانم خودم باشم، واقعاً خوشحال.

مهاجم پیشین پاری‌سن‌ژرمن و بارسلونا خاطرنشان کرد: اینجا است که می‌خواهم رویاهایی را که در دوران حرفه‌ای‌ام باقی مانده‌اند، محقق کنم و هیچ چیز جلوی من را نخواهد گرفت. من می‌روم، برمی‌گردم و می‌مانم. جایی که همه چیز شروع شد و جایی که هرگز پایان نخواهد یافت.

نیمار محصول آکادمی سانتوس است که اولین قرارداد حرفه‌ای خود را با این باشگاه برزیلی در سال ۲۰۰۸ امضا کرد. در سال ۲۰۱۳ این مهاجم به بارسلونا نقل مکان کرد. نیمار در ژانویه ۲۰۲۵ به عنوان بازیکن آزاد به سانتوس بازگشت. در مجموع، او ۲۳۷ بازی در تمام رقابت‌ها برای تیم سانتوس انجام داد، ۱۳۹ گل زد و ۶۹ پاس گل داد.

257 251

کد خبر 2082353

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار