سرایدار باغ ویلا، صاحبخانه را کشت و جسدش را زیر علف‌ها پنهان کرد/ قاتل بعد از فرار در یک پارک چادر زد

شب نهم خرداد جسد مرد ۷۱ ساله ای زیر علف های هرز و ضایعات گلخانه ای در یک باغ ویلای بزرگ در مشهد کشف شد که آثار ضربه ای با جسم سخت برسر وی نمایان بود.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت: زمانی که جسد مرد ۷۱ ساله از زیر پلاستیک های فرسوده و خار و خاشاک بیرون کشیده شد، چندین فرضیه جنایی مورد واکاوی  قرارگرفت چرا که نظر پزشکی قانونی از مرگ مردگلخانه دار در حدود ۵ روز قبل حکایت می کرد.

در حالی که دامنه تحقیقات به سرایدار باغ ویلا رسیده بود،ناگهان سرایدار ۴۶ ساله به مکان نامعلومی گریخت و این گونه اسرار این جنایت مخوف در پس پرده باقی ماند.از سوی دیگر فرزندان مقتول از بروز اختلافاتی بین پدرشان و سرایدار باغ ویلا خبردادند و اظهار کردند که قرار بود سرایدار را اخراج کنیم.

با فرار متهم این پرونده جنایی،رصدهای اطلاعاتی  برای شناسایی مخفیگاه «حجت-د»(متهم فراری)شروع شد. طولی نکشید که مشخص شد وی به یکی از روستاهای مرزی تربت جام گریخته است،بنابراین احتمال خروج وی از مرز قوت گرفت. بدین ترتیب تدابیر لازم اندیشیده شد و مشخصات متهم فراری در اختیار دیگر مراکز انتظامی قرارگرفت اما وی قبل از آغاز عملیات دستگیری به یکی از روستاهای مرزی گریخت و این گونه عملیات دستگیری در حالی به تاخیر افتاد که کارآگاهان به اطلاعاتی از قصد عزیمت وی به مشهد دست یافتند اما او به منزل یکی از نزدیکانشرفت که صاحبخانه به بیماری قلبی مبتلا بود و در صورتی که عملیات دستگیری وی به طور غافلگیرانه صورت می گرفت احتمال سکته دوباره مرد صاحبخانه وجود داشت.

کارآگاهان همچنان به طور نامحسوس و با هماهنگی های مقام قضایی، رصدهای پلیسی را ادامه می دادند تا این که مرد مذکور عازم منزل دخترش شد.دختر وی نیز آخرین روزهای بارداری را می گذراند و با آغاز عملیات دستگیری، احتمال داشت حادثه ناخواسته ای رخ دهد و آسیب جبران ناپذیری به افراد دیگر وارد شود.کارآگاهان بازهم عملیات را به تاخیر انداختند تا این که قرارشد مهمان هایی از تربت جام به منزل دختر متهم به قتل بیایند.

در این شرایط «حجت-د»که می ترسید از طریق مهمانان شناسایی شود،لوازم شخصی اش را جمع کرد و در پوشش مسافر به همراه  تعدادی از نزدیکانش به بوستان الغدیر رفت و به عنوان مسافرتابستانی در آن جا چادر زد.در این شرایط، سپیده دم روز گذشته،گروهی از کارآگاهان عازم پارک الغدیر (مرکز اسکان مسافران و زائران) شدند و هنگامی که مرد ۴۶ ساله (متهم) از درون چادر بیرون آمد و به طرف سرویس بهداشتی حرکت کرد، او را به مقر انتظامی انتقال دادند.

متهم به صراحت ارتکاب قتل را پذیرفت و مدعی شد به خاطر سوءظنی که به صاحبکارم پیدا کرده بودم ،از پشت سر با یک میله آهنی توپر ضربه ای به سرش زدم و بعد هم جسدش را با فرغون به اطراف گلخانه بردم و آن جا درون علف ها و ضایعات گلخانه ای رها کردم .

23302

کد خبر 2083644

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین