فارس نوشت:

عضو کمیسیون تلفیق از موافقت مجلس با اختصاص مابه‌التفاوت فروش ارز در بازار آزاد به یارانه تولید خبر داد و گفت: 2 هزار میلیارد تومان از این رقم برای تامین کسری بودجه دولت اختصاص می یابد.

 عباسعلی نورا با بیان اینکه تصویب بند‌های درآمدی لایحه بودجه 91 شب گذشته در تلفیق به پایان رسید گفت: نمایندگان وارد بررسی بند‌های هزینه‌ای لایحه بودجه 91 شده‌اند.

وی افزود: هنوز در مورد ارقام هدفمندی یارانه‌ها در لایحه بودجه 91 صحبت نشده، چون قرار بود رئیس‌جمهور در تلویزیون راجع‌ به مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها صحبت کند که این گفت وگو به دلایلی لغو شد.

عضو کمیسیون تلفیق در مورد نحوه تبدیل دلارهای نفتی به ریال گفت: با تصویب نمایندگان کمیسیون تلفیق 4 نرخ دلار که دولت در لایحه بودجه پیشنهاد کرده بود، نرخها یکسان شده و مقرر شد همه دستگاه‌ها و وزارت‌خانه‌های دولتی که درآمد ارزی دارند، دلارها را به نرخ یکسان هزار و 226 تومان تبدیل به ریال کنند.

نورا افزود: برای دولت حساب دلاری لغو شد و مقرر شد کل نیاز دولت در یک حساب ریالی و از طریق بودجه تأمین شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر نرخ رسمی هزار و 226 تومان دلار نرخ بازار آزاد نیز وجود دارد که در نوسان است، گفت: مقرر شد هر چه مازاد درآمد از تفاوت نرخ دلار عاید شد، در حساب ذخیره ریالی نزد صندوق توسعه ملی و یا در حساب خزانه به صورت جداگانه نگهداری شود.

وی گفت: از این مازاد درآمد ریالی دولت مقرر شد 2 هزار میلیارد تومان برای تأمین کسری بودجه و مابقی برای حمایت از تولید و کشاورزی از محل 30 درصد سهم تولید در یارانه‌ها اختصاص پیدا کند.

نماینده زابل، زهک و هیرمند در مجلس افزود: همچنین صندوق ذخیره ارزی که صد در صد نمایندگان موافق آن بودند در صندوق توسعه ملی تشکیل شده و مازاد درآمد تبدیل دلارهای نفتی به ریال نزد این صندوق نگهداری شود.

نورا افزود: با این حساب صندوق توسعه ملی صاحب یک حساب ریالی نیز می‌شود که این ریال صرف پرداخت سرمایه‌گذاران داخلی و نیاز ریالی طرح‌های استفاده کننده از حساب‌های ارزی می‌شود.

نورا افزود: همچنین مصوب شد 25 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت ریالی در سال جاری توسط دستگاه‌های مختلف منتشر شود.

 

/3131

کد خبر 208500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام CA ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    36 2
    این یعنی گرانی دلار!
    • بدون نام IR ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
      5 1
      واقعا فکر می کنی این آقایون اینو نمی خوان!!!!!!!
    • علي CH ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
      1 1
      چطور،من فكر ميكنم هر نوع عرضه اي قيمت رو پايين بياره،مگه دولت قيمت رو غيرمعقول تنظيم كنه.ميشه بيشتر توضيح بديد؟
  • تاجر موز IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    30 19
    من با واردات حدود یک میلیون دلار موز با دلار 1226 تومانی و فروش آن در بازار 130 در صد سود در چند ماه گذشته عایدم شد که در طول تجربه چند ساله بازرگانی ام بی سابقه است. جا دارد از مسئولین محترم اقتصادی مملکت که دلار را هوشمندانه در نرخ پایین 1226 تومان تثبیت و سیستم دو نرخی با شکاف زیاد را برقرار کردند کمال سپاسگزاری را بنمایم.
    • بدون نام IR ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
      9 6
      این پولا خوردن نداره. فقط همین و دیگر هیچ.
    • رضا IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
      12 2
      دست ما رو بگیر آقای تاجر موز
    • بدون نام IR ۲۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
      9 1
      من از صداقت این تاجر خوشم اومد. مرد یعنی همین. به افرادی که نظر منفی میدم میخوام بگم باید از وزیر بازرگانی گلایه کنند نه از تاجر موزی که با صداقت اومد حرفش رو زد که بگه این اوضاع اقتصادی ایران هست
  • محمد IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    17 1
    دلیلی برای منفی دادن به نظر تاجر موز وجود ندارد،اگر ناراحتید از دولت گلایه کنید.بنده امسال فقط یکبار موز خریدم و اون هم از بازارهای محدودی که 1550 می فروختن.توان خرید 2500 را ندارم.
  • بدون نام IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    10 1
    معلومه دیگه. وقتی دولت برای پرداخت یارانه ها از بانک قرض کرد. بدهی اش افزایش یافته و به جای چاپ پول جدید که تورم زا هست مجبور هستش که دلاراش رو بفروشه تو بازار تا پول تازه نفس چاپ نکنه. هنوز دولت به مجلس درباره منابع پرداخت یارانه پاسخ نداده هست و این در حالی هست که می خواهد دور دوم هدفمندی را اجرا کند
  • امید IR ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    5 1
    چند ماهه دارم میگم تک نرخی ارز از طرف دولت یعنی 1900 ومجلس ودولت دعوای زرگری میکنن شما گوش نکنید مگر میشه مسولان باطنی با هم درگیر باشن ومملکت بتونه سر پا بمونه ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین