۰ نفر
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۵

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از کشف دو میدان نفت و گاز در یال جنوبی طاقدیس آبتیمور و یال شمالی طاقدیس زیلایی خبر داد.

هرمز قلاوند گفت: در یال جنوبی طاقدیس اصلی آبتیمور با حفاری چاه شماره 50، مخزن جدیدی به ابعاد 3 کیلومتر در 10 کیلومتر کشف شد که ضخامت لایه نفتی آن 200 متر است که با توسعه حفاری ها حجم ذخایر آن به طور کامل مشخص خواهد شد.

قلاوند در مورد مخزن کشف شده منطقه زیلایی که در محدوده شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجد سلیمان قرار داد گفت: در یال شمالی طاقدیس زیلایی، 7 طاقدیس جدید نفتی و گازی کشف شده که وجود نفت و گاز حداقل در 2 طاقدیس با حفاری چاه های 15 و 16 به اثبات رسیده است که با توسعه حفاری های جدید در آینده، 5 طاقدیس مجاور یال شمالی این میدان را هم حفاری خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود: ابعاد این مخازن در حد 3 کیلومتر در 8 کیلومتر است و حجم گازی که در آنها وجود دارد معادل 80 میلیارد متر مکعب است

قلاوند در تشریح نحوه کشف دو میدان زیلایی و آبتیمور گفت: پس از انجام عملیات لرزه نگاری بر روی میادین زیلایی و آبتیمور و به دنبال آن تفسیر داده های لرزه ای از سوی کارشناسان متخصص مناطق نفت خیز جنوب در بخش فنی، وجود این طاقدیس های جدید به اثبات رسید.

/31221 

کد خبر 208945

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین