ساماندهی فاضلاب‌ روستاهای بالادست سدهای استان کردستان

استاندار کردستان گفت: یکی از موضوعات مهم و مطالبات ویژه ما، ساماندهی فاضلاب روستاهای بالادست سدهای استان است و انتظار داریم که این موضوع یکی از مصوبات سفر معاون رئیس جمهور به استان باشد. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، آرش زره‌تن لهونی جلسه شورای اداری استان که با حضور “عبدالکریم حسین‌زاده” معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در محل سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر جنگ ۱۲ روزه، اظهار داشت: در پی تهاجم رژیم صهیونی به خاک کشورمان عزیزمان ایران، تعداد از هموطنان بی‌گناه، دانشمندان ارزشمند و فرماندهان نظامی و انتظامی گرانقدر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که ضمن گرامیداشت یاد و خاطر این شهدای والامقام، جنایات رژیم غاصب صهیونی را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی انجسام و همدلی ملت بزرگ ایران و مردم شریف استان کردستان در ایام جنگ ۱۲ روزه را قابل تقدیر دانست و گفت: انسجام و اتحاد مردم آگاه و قدرشناس ما در این ایام، وظیفه ما مسئولین را سنگین‌تر از قبل می‌کند و باید با تمام وجود به این مردم خدمت کرد.

استاندار کردستان ادامه داد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، خدمات ارزشمندی از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه مناطق محروم و روستایی انجام شده است و در مقایسه با رژیم پهلوی این تغییرات به خوبی مشاهده است.

زره‌تن لهونی خاطرنشان کرد: علی‌رغم خدمات انجام شده متاسفانه در بخشی از حوزه‌ها نیازمندی‌هایی در استان وجود دارد که باعث ایجاد فاصله معنادار استان با میانگین کشوری شده است.

وی در ادامه وضعیت استان را در حوزه پوشش گاز و برق را قابل قبول خواند و افزود: در حوزه گازرسانی استان به صورت ۱۰۰ درصدی پوشش داده شده است و در حوزه برق‌رسانی هم بجز تعداد اندکی کوخ، کل سطح استان از نعمت برق برخوردار هستند.

استاندار کردستان با اشاره به فاصله ۲۰ درصدی استان در حوزه اجرای طرح هادی با میانگین کشوری خواستار توجه ویژه به این بخش شد و گفت: شاخص آسفالت راه روستایی استان ۷۳ درصد است که با میانگین کشوری ۱۰ درصد فاصله دارد و برای رسیدن به میانگین کشوری به اعتباری بالغ بر شش هزار میلیارد تومان نیاز است.

زره‌تن لهونی به نیازمندی استان در حوزه آب‌شرب روستایی و ساماندهی فاضلاب روستاها اشاره و تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم و مطالبات ویژه ما، ساماندهی فاضلاب روستاهای بالادست سدهای استان است و انتظار داریم که این موضوع یکی از مصوبات این سفر باشد.

وی در بخش دیگر سخنان خود توجه ویژه به معیشت و اقتصاد روستاییان را ضروری خواند و اذعان کرد: در طول عمر انقلاب خدمات ارزنده‌ای در حوزه تامین زیرساخت‌ها روستاها صورت گرفته است اما آنگونه که باید به مسئله اقتصاد و معیشت روستاها توجه نشده و این موضوع یکی از عوامل اصلی مهاجرت روستاییان به سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ شهرها است، لذا این موضوع باید در کانون برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد.

استاندار کردستان گفت: در حال حاضر برای اجرا و اتمام طرح‌های روستایی استان در حوزه کشاورزی به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز است و امیدواریم خروجی سفر معاون رئیس جمهور به کردستان جبران بخشی از عقب‌ماندگی‌ها و توسعه استان باشد.

کد خبر 2090749

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار