۰ نفر
۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
فعالیت تراموا در تهران به کجا رسید؟

عضو شورای شهر تهران درباره فعالیت تراموا در پایتخت توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرآنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران، در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت پروژه تراموا در تهران گفت: در خصوص تراموا، یک‌سری تست‌های اولیه انجام شد که در تهران صورت گرفت و تست‌ها موفقیت‌آمیز بود. قرار شد مذاکراتی با شرکت‌های چینی انجام شود تا دو یا سه دستگاه تراموا وارد کشور شود. با این حال، این موضوع هنوز قطعی و نهایی نشده است.

وی افزود: دقیقاً در زمانی که این اقدامات در حال پیگیری بود، هم‌زمان موضوع اتوبوس‌های برقی نیز مطرح شد که اولویت ما روی اتوبوس‌های برقی قرار گرفت. از سوی دیگر، تصمیم گرفته شد که ناوگان بی‌آرتی نیز نوسازی شود؛ به این صورت که ۴۰۰ دستگاه اتوبوس بی‌آرتی تعویض خواهد شد؛ ۲۰۰ دستگاه در شش‌ماهه اول و ۲۰۰ دستگاه دیگر در شش‌ماهه دوم وارد ناوگان خواهند شد.

آقامیری تاکید کرد: در حال حاضر اولویت‌بندی پروژه‌ها به نحوی صورت گرفته که تمرکز اصلی روی اتوبوس‌های برقی و نوسازی بی‌آرتی‌هاست. موضوع تراموا همچنان در دستور کار است و تست‌های آن با استقبال مواجه شده، اما فعلاً اولویت نخست ما نیست. قراردادهای مربوط به این پروژه‌ها از یک مبدا پیگیری می‌شود و تراموا بالاخره به تهران می‌آید، اما زمان دقیق آن به مراحل بعدی توافق‌ها بستگی دارد.

٤٧٢٣٦

کد خبر 2093589

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین