وضعیت سرویس‌دهی خط یک متروی تهران اعلام شد

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از بازگشت کامل سرویس‌دهی در خط یک مترو از ساعت ۱۴ امروز جمعه ۳ مرداد خبر داد و گفت: عملیات نوسازی و بهسازی نیمه جنوبی این خط، مطابق برنامه از پیش تعیین شده، در روزهای تعطیل و پایانی هفته (پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها) ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرآنلاین، رضا حشمتی ضمن قدردانی از بردباری و همراهی شهروندان، به ویژه مسافران محترم خط یک  مترو در طول اجرای عملیات عمرانی، افزود: از ساعت ۱۴ امروز جمعه، سرویس‌دهی در خط یک بدون هیچ‌گونه محدودیتی از سر گرفته می‌شود و تمامی ایستگاه‌ها در این مسیر آماده ارائه خدمات کامل، ایمن و پایدار به شهروندان عزیز هستند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با اشاره به اینکه طبق برنامه‌ریزی اولیه قرار بود این عملیات تا پایان روز جمعه ادامه یابد، تأکید کرد: با همت و تلاش شبانه‌روزی همکاران فنی و عملیاتی و به منظور بازگشت سریع‌تر به چرخه خدمت‌رسانی به شهروندان، این عملیات عمرانی زودتر از موعد به پایان رسید و خط یک، پیش از زمان پیش‌بینی‌ شده، به بهره‌برداری کامل بازگشت.

حشمتی ادامه داد: این عملیات، گامی اساسی در راستای ارتقاء سطح ایمنی، افزایش پایداری شبکه و بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل ریلی به شمار می‌رود. خط یک که بیش از ۲۰ سال از آغاز بهره‌برداری آن می‌گذرد، نیازمند نوسازی‌های بنیادی است که با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای گام به گام در حال انجام است.

قائم‌مقام عملیات متروی تهران با بیان اینکه هدف اصلی، تکمیل این پروژه تا پایان تابستان سال جاری است، گفت: با شروع مهرماه و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها که مطابق تجربه سال‌های گذشته با افزایش چشم‌گیر مسافران مواجه خواهیم شد، تلاش داریم تا بتوانیم با تمام ظرفیت، خدماتی ایمن، منظم و باکیفیت به شهروندان ارائه دهیم.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، رضا حشمتی در پایان از مسافران مترو درخواست کرد: از این پس تا پایان شهریورماه، روزهای تعطیل و پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌های هر هفته، محدودیت‌های احتمالی در سرویس‌دهی نیمه جنوبی خط یک را مد نظر قرار داده و طبق آن برای سفرهای خود برنامه‌ریزی کنند.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2094052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین