برگزاری نشست «ایران و لحظه حضور» در خانه اندیشمندان علوم انسانی

نشست ششم از سلسله نشست های همبستگی اجتماعی و دفاع ملی، با موضوع «ایران و لحظه حضور» در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، در نشست «ایران و لحظه حضور» ، دکتر محمدعلی اکبری، دکتر سید محمد بهشتی، دکتر فاطمه علمداری و دکتر سید عبدالامیر نبوی سخنرانی خواهند کرد. دبیر این نشست دکتر اعظم ده صوفیانی است. 

این نشست روز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۸ در سالن فردوسی به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود و ورود برای عموم شهروندان آزاد و رایگان است. تدارک این نشست با انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، موسسه کار و تامین اجتماعی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و خانه اندیشمندان علوم انسانی بوده است.  

برگزاری نشست «ایران و لحظه حضور» در خانه اندیشمندان علوم انسانی

۲۱۶۲۱۶

کد خبر 2095041

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین