افتتاح باغ موزه دفاع مقدس خرم آباد در دهه فجر

استاندار لرستان در بازدید از باغ موزه دفاع مقدس استان بر ضرورت تکمیل این پروژه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآپلاین از لرستان ، سید سعید شاهرخی با بیان اینکه یکی از موضوعات بسیار مهم و نیازمند توجه ویژه در جامعه، حفظ و نگهداری ارزش ها و آرمان های آن سرزمین است، گفت: این باغ موزه نقش مهمی در حفظ و روایت این ارزش های جامعه دارد.

 وی با اشاره به بازدید صورت گرفته از این کار فاخر، ادامه داد: ضرورت دارد که بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس جهت تسریع در بهره برداری مردم از این پروژه، اقدام نماید و البته خدمات و فعالیت های بسیار ارزشمندی نیز در این زمینه توسط بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان، صورت گرفته است.

مهندس شاهرخی گفت: این باغ موزه، گنجینه ای است که ارزش های مردم ریشه دار و بااصالت لرستان که در طول تاریخ حماسه خلق کردند، را به نمایش درمی آورد.

وی با تاکید بر رشادت، فعالیت ها و هنرنمایی جوانان لرستان در دوران دفاع مقدس افزود: می خواهیم در این مجموعه بخشی از رزم لرها به نمایش بگذاریم. 

وی ادامه داد: باید این رزم و فداکاری برای نسل های گذشته به نمایش دربیاید که چگونه جوانان این سرزمین در برابر دشمنان از ارزش های جامعه خود دفاع کردند.

سید سعید شاهرخی گفت: باید به نحوی برنامه ریزی شود که این مجموعه در ۲۲ بهمن سال جاری به نقطه قابل قبول و بهره برداری برسد.

کد خبر 2095108

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار