به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ ولی چگینی، نایب رییس شورای اسلامی شهر قزوین در جلسه علنی و در طرح دیدگاه خود پیرامون مساعدت یکصد میلیارد تومانی شهرداری قزوین به تیم فوتبال شمس آذر اظهار کرد: همه مسئولین ارشد استانی و شهری وظیفه داریم که درکنار این تیم بایستیم و آن چه از دستمان برمی آید از این تیم حمایت کنیم.
وی افزود: صحبت از اختصاص ۱۰۰میلیارد تومان از محل بودجه ارزش افزوده ای است که از سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری به تیم فوتبال شمسآذر داده می شود که در ظاهر شاید بهعنوان حمایت از ورزش و نشاط اجتماعی قابل دفاع باشد، اما وقتی به عمق ماجرا پی می بریم باید از خود بپرسیم: آیا این بودجه دقیقاً در مسیر ارتقاء ورزش حرفهای استان خرج می شود؟ آیا هدف اصلی، تقویت تیم و جذب بازیکن و ارتقاء جایگاه تیم است؟
نایب رییس شورای شهر قزوین ادامه داد: یا اینکه این پول قرار است صرف جای دیگر شود که منافعش مشخص و مستقیم به ورزش نرسد؟ اینجا دقیقاً جایی است که صداقت، شفافیت و نظارت اهمیت حیاتی پیدا میکند. مردم از ما انتظار دارند که مثل چشمبینای آنها و مواظب بیتالمال باشیم.
چگینی تاکید کرد: حمایت از ورزش باید با برنامه، با نظارت و با پاسخگویی کامل باشد.
نایب رییس شورای شهر قزوین خاطرنشان کرد: پیش از این هم، حدود ۹۶میلیارد تومان زمین به همین مجموعه داده شد که قرار بود با فروشش، خرج تیم شود اما امروز میشنویم این زمین قرار است صرف جاهای دیگر ونه تقویت تیم شود.
رئیس کمیسیون مالی شورای شهرقزوین با بیان اینکه مردم از ما نمیپرسند چرا به فوتبال کمک میکنید، چون میدانند ورزش، نشاط و امید میسازد افزود: من بهعنوان نماینده مردم که وارد این شورا شدم، وظیفه دارم این سوال را از همه شما بپرسم: که آیا نظارتی بر این مبلغ هنگفت وجود دارد؟آیا قرار است بعد از اختصاص این بودجه، گزارشی شفاف و دقیق به مردم داده شود؟
چگینی تصریح کرد: با صدای بلند اعلام میکنم که ما باید از فوتبال قزوین حمایت کنیم؛ اما این حمایت بدون شفافیت، بدون نظارت و بدون پاسخگویی، نهتنها به نفع فوتبال نیست، بلکه به اعتماد عمومی هم لطمه میزند.
وی خواستار نظارت یک نفر از اعضای شورا به عنوان نماینده یا ناظر امین و حرفهای، روی هزینهکرد این مبلغ شد.
چگینی بیان کرد: فرقی نمی کند این پول از شهرداری و یا مالیات برارزش افزوده باشد چون بیت المال وحق مردم است پس ضرورت دارد بر هزینه کرد این پول هنگفت نظارت شود.
وی تاکید کرد: در شورا قرار است تصمیمی اتخاذ شود که عددش بزرگ، اثرش سنگین و نگاه هزاران چشم مردمی به اون دوخته شده است پس باید به بهترین نحو درمورد این موضوع تصمیم گیری شود.
نایب رییس شورا تاکید کرد: مردم از ما انتظار دارند حافظ بیت المال باشیم و نه اینکه تماشاگر تصمیمات پشت پرده باشیم!
نظر شما