به گزارش خبرآنلاین از مهر، تمشک منبع غنی ویتامین، فیبر و آنتی اکسیدان است. این میوه حاوی مقادیر کمی سیانیدین، اسید سالیسیلیک، اسید گالیک و اسید کوئرستین است. تمشک میوهای کم کالری با ارزش غذایی بالا و مقدار زیادی منیزیم است. این میوه بدون کلسترول است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
پتاسیم موجود در تمشک تازه ضربان قلب و فشار خون را تنظیم میکند. توتها حاوی مقدار زیادی منگنز، مس و آهن هستند – مواد معدنی لازم برای تولید گلبولهای قرمز خون (گلبولهای قرمز) و ویتامین C به بازسازی و تقویت بافتهای مختلف از جمله رگهای خونی کمک میکند.
۲۳۳۲۳۳
نظر شما