۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
پیش‌بینی هفته‌ای گرم برای شمال کشور

روند افزایش دما در مازندران تا چهارشنبه ادامه دارد و سه‌شنبه و چهارشنبه گرم‌ترین روزهای هفته خواهند بود.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، کارشناس هواشناسی اعلام کرد: روز گذشته شهرستان گلوگاه با بیشینه دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و صبح امروز رینه لاریجان با ۱۳ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان گزارش شد.

ابراهیم تاکامی افزود: ایستگاه خشکه‌داران تنکابن با ۱۴ میلی‌متر، شانه‌تراش تنکابن با ۱۲ میلی‌متر و میان‌لات رامسر با ۱۱ میلی‌متر بیشترین بارش شبانه‌روز گذشته را ثبت کردند.

وی گفت: بارش‌های پراکنده صبحگاهی امروز یکشنبه ۲۶ مرداد در استان ادامه دارد، اما از بعدازظهر از میزان ناپایداری‌ها و ابرناکی کاسته می‌شود و از فردا تا روز چهارشنبه شرایط جوی مازندران پایدار خواهد بود.

کارشناس هواشناسی پیش‌بینی کرد روند افزایش دما طی این مدت ادامه یابد و سه‌شنبه و چهارشنبه به‌عنوان گرم‌ترین روزهای هفته شناخته شوند.

تاکامی افزود: پنجشنبه شب و جمعه با افزایش ابر در منطقه از شدت گرمای هوا کاسته خواهد شد. همچنین امروز دریا مواج است و شرایط برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

کد خبر 2103414

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین