فارس نوشت:

نجفی نماینده دادستان تهران در ادامه نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به فساد بزرگ مالی در قرائت کیفرخواست متهم دیگر پرونده اظهار داشت: ک.ر مدیرعامل شرکت ایمن پویا متهم به تحصیل مال نامشروع به مبلغ 113 هزار یورو و همچنین معاونت وساطت در رشاء به مبلغ 202 هزار یورو است.

نماینده دادستان ادامه داد: این فرد رابط خوبی برای شرکت تراورس بوده تا پروژه را به الف.گ واگذار کند. همچنین موضوع را در وزارت راه مطرح کرده و عنوان کرده که مدیرعامل تراورس مدعی شده اگر موضوع به سرانجام برسد 6 درصد قرارداد یک هزار و 200 هزار میلیارد تومانی را به کارفرما بدهد و 600 میلیون تومان هم به خود او پرداخت شود. همچنین به دستور او 202 هزار یورو به آقای الف پرداخت شد و 113 هزار را خودش تصاحب کرده است. با توجه به اینکه اتهامات این متهم محرز است خواستار اشد مجازات قانونی برای او هستم.

در ادامه جلسه متهم در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه من مهندس عمران و عضو هیات‌ رئیسه گروه ترافیک هستم گفت: هیچ یک از اتهامات را قبول ندارم و سابقه کاری من به زمان دولتی بودن شرکت‌ تراورس بر‌می‌گردد و رابطه ما و آقای الف. گ قهری بوده است.

وی ادامه داد:‌ وزیر شدن وزیر سابق راه نیز قهری بود و ما با هم عضو هیات رئیسه گروه ترافیک بودیم؛ رابطه ما رابطه شاگرد و استادی و رابطه‌ای خانوادگی بود او اگر از تمام دنیا هم پول گرفته باشد از من نمی‌توانست بگیرد اگر حساب او را چک کنید می‌بینید نیازی به این پول خردها ندارد.

متهم در ادامه با بیان اینکه بالاترین نامردی را از یک دوست از سوی آقای الف.گ دیدم گفت: ‌او گفته از من 202 هزار یورو گرفته در حالی که همه حقایق را بیان نمی‌کند شرکت تراورس برای فاینانس پروژه‌ها اعلام آمادگی کرده بود و وزیر هم به من گفته بود اگر از بخش خصوصی فاصله بگیری می‌شود با هم کار کنیم ولی من زیاد روحیه کار دولتی نداشتم.

متهم ادامه داد: روز اول بعد از اینکه الف.گ فهمید من چه کسی و با چه سابقه‌ای هستم مشاور فنی شرکت شدم و کاری کردم هزینه‌ها 30 درصد کاهش پیدا کند و پروژه 60 ماهه را 36 ماهه به پایان رسانم.

وی با بیان اینکه همیشه طلبکار بودم گفت: گرفتن 200 میلیون تومان رشوه از شرکتی که یک میلیارد تومان از آن طلبکار بودیم شبهه‌انگیز است؛ آقای الف بعد از برکناری به دفتر من آمد و در آنجا مستقر شد و همه کلیدها دراختیار او بود او بعنوان سپر از من استفاده کرد و پولها به آدرس من و برای او می‌آمد در حالی که من 15 روز در ایران بودم و 15 روز درخارج از کشور،‌20 نفر هم برای ادعایم شاهد دارم و استشهادیه خودم را آماده کرده‌ام.

وی افزود: روز اول در دادسرا به من گفت چون خصوصی هستی موضوع را بپذیر، 20 پاکت ارسال و مراسلات آقای الف وجود دارد که از نظر تاریخ و زمان با حضور من تقارن ندارد.

4747

کد خبر 211584

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    7 1
    من جای رییس دادگاه بودم اینهارو می کردم معاون کارگر شهرداری که یک میلیارد را پس داده بود یا پادوی کارمندان بانک که با اینکه هرروز کلی پول شمارش می کنند اما هیچوقت چشم طمع به آن پولها ندوخته اند و به حق خود قانع هستند.
    • بدون نام IR ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
      11 0
      ا.گ به ز ی پول داده که به ع ص بدهد اما او گفته به خ ش داده ولی ی ض نپذیرفته ابن چه جور خبر رسانی است؟!!ً!
  • بدون نام US ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    10 0
    اينا رو بيخيال 3هزار مليارد زنده ميشه؟
  • بدون نام IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    9 0
    جون تو چه بچاپ بچاپی که این پولا هیچی نیست
  • بدون نام CH ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    7 0
    یک هزار و 200 هزار میلیارد تومانی .... این چه جور عددی؟
  • بدون نام IR ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    8 0
    این ارقام واین ادمها انگشت کوچک مختلسین واقعی نیستند
  • بدون نام IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    7 0
    پول خرد!!!!!!!!!!!!!! ما تشنه گان خدمتیم نه شیفته گان قدرتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    10 0
    این مبالغ برای وزیر پول خرد است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • علی IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    11 0
    خداوندا تمامی دستانی که بناحق بسوی بیت والمال دراز شده اند را از ریشه بسوزان حق را به حقدار برسان
  • مهندس عمران خوش شانس IR ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    2 0
    ((وزیر هم به من گفته بود اگر از بخش خصوصی فاصله بگیری می‌شود با هم کار کنیم )) فکر میکرم فقط ما مردم عادی هستیم که باید دو سه جا کارکنیم وبازهم هشتمون گرو نه باشه حالا خیالم راحت شد وزیر راه هم مجبور در کنار وزارت کار دوم داشته باشه به نظرتون چه اسمی روی کار دوم آقای وزیر میشه گذاشت؟!!!! پی نوشت 1: فاصله گرفتن از بخش خصوصی نکته انحرافی است پی نوشت 2: پیدا کنید پرتغال فروش را
  • بدون نام IR ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    1 0
    خیلی مهم است که فرایند مناقصات کنترل شود. تقریبا باج گیری عمومیت یافته. خدانکند یک پل 20 متری در جنگی احتمالی خراب شود. حداقل 4 برابر واقع هزینه و 3 دوره برنامه 5 ساله نیاز است. و اگر بررسی کنید در این مدت 15-20 سال ژاپن از نابودی کامل به ابرقدرت جهان تبدیل شد. و کل این امور بستگی دارد که فرد مسئول در این مدت باقی بماند و نه اینکه امسال مدیر است و وزیر و سال بعد انحرافی مطرح میشود و بایگان میشود و خلع درجه و از خارج کشور سر در می اورد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین