۰ نفر
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۸

فارس نوشت:

ناصر سراج (قاضی پرونده فساد بزرگ مالی) گفت: دهمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی با حضور 8 متهم و مطلع برگزار خواهد شد.
ناصر سراج درباره دهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی اظهار داشت: در این جلسه 7 متهم و یک مطلع در دادگاه حضور خواهند یافت.

وی درباره زمان رسیدگی به اتهامات مه‌آفرید امیرخسروی متهم ردیف اول پرونده گفت: در حال حاضر به یک پرونده با 32 متهم رسیدگی می‌شود که مه‌آفرید امیرخسروی بعد از رسیدگی به اتهام 31 متهم دیگر پرونده، در دادگاه حاضر و محاکمه خواهد شد.

گفتنی است تاکنون طی برگزاری 9 جلسه دادگاه، 17 نفر از متهمان بعد از محاکمه، آخرین دفاعیات خود را ارائه کرده‌اند و بعد از رسیدگی به اتهامات 15 متهم باقی‌مانده، رسیدگی به اولین پرونده ارسالی به دادگاه در زمینه این فساد مالی به اتمام خواهد رسید. 

47301

کد خبر 212551

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    25 3
    جالبه ، جای اینکه اول سردسته رو محاکمه کنند رفتن دنبال افراد رده سوم -چهارم .
    • بدون نام IR ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
      10 0
      سریاله جالبیه جاهای حساسش رو گذاشتن واسه اخر نمیشه اول سر که قهرمان رو کشت
  • عاطفه IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    31 3
    هیچوقت!
  • بدون نام DE ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    18 3
    وقت گل نی‌‌ !!!
  • بدون نام US ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    17 2
    نبايد اول متهم رديف اول رو محاكمه كرد بعد بقيه رو؟يا از آخر شروع ميكنن؟!!بگيد ماهم روشن شيم.
  • بدون نام IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    1 11
    من مطمن هستم اعدام میشن!!!
  • اسدی IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    18 0
    شک نکنید که محاکمه اش غیر علنی چون ایشان در سطح ح-ب و........ مراوده داشته 4 تا کارمند بیچاره مفسد فی الارض میشن و محاکمه اختلاس بزرگ به خوبی وخوشی تمام میشه . خاوری کجاست .جهرمی کجاست . وزیر راه سابق ح-ب کجاست .نمایندگان مجلس درگیر پرونده کجایند؟
  • بدون نام IR ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۲
    1 0
    کی نوبت به دلخوش میرسه؟