اصناف کرمان  از مزایای تبصره ماده ۱۰۰ امور مالیاتی استفاده کنند

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان ضمن تشریح مزایای پرداخت مالیات ذیل ساز و کار تبصره ماده ۱۰۰، بر ضرورت استفاده بهینه اصناف از این فرصت قانونی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حمید زینل پور مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان در نشست مشترک با اتاق اصناف کرمان،  تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم را نقطه عطفی در تسهیل فرآیند مالیات‌ستانی برای مشاغل خرد و متوسط برشمرد وگفت : این تبصره بیش از سیصد هزار مؤدی در استان را پوشش می‌دهد که عمدتاً فاقد زیرساخت‌های جامع حسابداری هستند.

وی ترغیب صاحبان مشاغل به استفاده از مزایای تبصره ماده ۱۰۰ را از اولویت های امور مالیاتی استان دانست و اظهارکرد : این تبصره با تعیین مالیات صفر برای بخش عمده‌ای از صاحبان مشاغل خرد، در مقابل وصول مالیات از مشاغل بزرگ، گامی مهم در راستای عدالت مالیاتی برداشته است.

زینل پور امکان تقسیط پرداخت مالیات حداکثر تا ۹ قسط را از دیگر مزایای این تبصره برشمرد و افزود : تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۴۰۳ کمتر از مبلغ ۲۱۶ میلیارد ریال (۲۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان) بوده و فرم مالیات مقطوع برای آنها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان به نشانی my.tax.gov.ir بارگذاری شده است، مشمول مقررات این دستورالعمل بوده و از نگهداری اسناد و مدارک و ارائه اظهارنامه مالیاتی برای عملکرد مذکور معاف می ‌باشند.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان بیان کرد : همچنین برای تمام یا بخشی از صاحبان مشاغل که میزان فروش و درآمد خالص آنها حسب اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاعاتی سازمان و یا فروش و درآمد خالص ابرازی، بیش از نصاب مقرر می‌باشد، سازمان امور مالیاتی اقدام به تهیه اظهارنامه پیش فرض براساس اطلاعات فوق و بارگذاری آن تا ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در درگاه خدمات الکترونیکی سازمان نموده و چنانچه مؤدیان مذکور نسبت به تأیید و یا تکمیل و تسلیم آن، با حداقل مالیات مشخص شده در اظهارنامه پیش فرض اقدام نمایند، اظهارنامه مالیاتی آنها در اجرای ماده (۹۷) قانون مالیات‌های مستقیم، کم ریسک تلقی شده و بدون رسیدگی مورد پذیرش قرار گرفته و برگ قطعی بر مبنای آن صادر و ابلاغ خواهد شد.

زینل پور خاطرنشان کرد : مؤدیانی که تاکنون برای آنها فرم تبصره ماده (۱۰۰) بارگذاری نشده است، مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی (از طریق تایید یا تکمیل اظهارنامه پیش‌فرض و یا تکمیل فرم عادی اظهارنامه مالیاتی) تا ۳۱ شهریورماه می‌باشند.

وی با اعلام اینکه در چارچوب دستورالعمل بخشودگی جرایم مالیاتی و با هدف حمایت از اصناف و تسهیل در انجام تکالیف قانونی آنها، جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال به طور کامل و مازاد بر آن تا ۹۰ درصد بخشوده می‌شود، گفت : مودیانی که مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم را پذیرفته و در سامانه تأیید کنند، در صورتی که بدهی اصل مالیات خود را تا پیش از تأیید فرم پرداخت کرده باشند یا در آن تاریخ فاقد بدهی باشند، از این بخشودگی برخوردار خواهند شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان در ادامه تداوم اجرای سیاست «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در سال‌های آتی را زمینه ساز تکمیل پروژه‌های حیاتی استان و بروز تحولات ملموس در آموزش، سلامت، حمل‌ونقل و امور فرهنگی برشمرد و اظهار کرد: در سال جاری نیز ۳۸ طرح نیمه تمام عمرانی در استان کرمان جز طرح نشان دار کردن مالیات‌ها هستند که مجموع مبلغ درنظر گرفته شده برای آن‌ها بیش از ۶۰۹ میلیارد تومان است و مودیان می‌توانند با نشان دار کردن مالیات خود، اعلام کنند که مالیات خود را در کدام پروژه نیمه تمام عمرانی استان که مشخص شده هزینه کنند.

زینل پور از آمادگی اداره کل امور مالیاتی استان برای برگزاری دوره های آموزشی برای اصناف خبر داد و گفت : علاوه بر این میزهای خدمت با حضور مدیران مالیاتی سراسر استان پاسخگوی سوالات صاحبان مشاغل هستند.

در ادامه این نشست محسن ربیعی رئیس اتاق اصناف استان کرمان نیز، بر ارائه آموزش های کاربردی به اصناف تاکید کرد و اظهار کرد : تفکیک دوره های آموزشی در مباحث مختلف مالیاتی و حضور یکی از اعضای هیئت رئیسه اتاق در این دوره ها برای احصاء مسائل و مشکلات مالیاتی اصناف زمینه ساز بهره وری بیشتر این کارگاه های آموزشی می شود.

وی برگزاری میزهای خدمت در سراسر استان برای تشریح مزایای تبصره ماده ۱۰۰ و چگونگی ارائه اظهارنامه های پیش فرض و عادی را یکی از اقدامات مهم و سازنده امور مالیاتی برای تفاهم و پاسخگویی به اصناف دانست و بیان کرد: میزهای خدمت بازخورد خوبی بین اصناف و اتحادیه های سراسر استان دارد.

کد خبر 2116000

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار