قرارداد عجیب و میلیاردی استقلال برای تولید محتوا!

استقلال برای تولید محتوای رسانه‌ای باشگاه، قرارداد سنگینی را به امضا رسانده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که باشگاه استقلال به دلیل نتایج ضعیف در دیدارهای اخیر خود در کانون توجهات قرار گرفته بود، حالا یک موضوع تازه این باشگاه را به سوژه رسانه‌ها تبدیل کرده است. این بار بحث مربوط به قرارداد سنگین و غیرمنتظره‌ای است که استقلال برای تولید محتوای رسانه‌ای با یک فرد در حوزه مدیریت و تولید محتوای تصویری منعقد کرده است.

به نقل از ورزش سه، ارزش این قرارداد ۱۳ میلیارد تومان عنوان شده و در نوع خود عجیب و غریب محسوب می‌شود. این قرارداد شامل تولید محتوا، پخش زنده مسابقات و پوشش دیدارهای استقلال در لیگ برتر، جام حذفی، رقابت‌های آسیایی، سوپرجام و حتی دیدارهای دوستانه می‌شود.

نکته عجیب‌تر ماجرا این است که در متن این قرارداد به اشتباه به جای "تیم بزرگسالان استقلال" از عبارت "تیم ملی فوتبال" استفاده شده است؛ موضوعی که انتقادات زیادی را در فضای مجازی و بین هواداران به دنبال داشته است.

این در حالی است که تا به امروز خروجی شاخص و قابل‌توجهی از این همکاری دیده نشده و بسیاری از طرفداران استقلال این سؤال را مطرح می‌کنند که برای چه نوع محتوایی چنین مبلغ هنگفتی هزینه شده است.

از سوی دیگر استقلال در ساختار داخلی خود مدیر رسانه و تیم رسانه‌ای دارد که طبق عرف در تمامی باشگاه‌های حرفه‌ای وظیفه تولید محتوا و مدیریت رسانه‌ای را بر عهده دارند. به همین دلیل مشخص نیست چرا مدیران استقلال تصمیم گرفته‌اند با یک شرکت یا شخص ثالث چنین قرارداد پرهزینه‌ای ببندند.

قرارداد عجیب و میلیاردی استقلال برای تولید محتوا!

این تصمیم نه تنها ابهامات زیادی ایجاد کرده بلکه با توجه به شرایط مالی باشگاه و مشکلات انباشته، واکنش‌های انتقادی زیادی را هم در پی داشته است؛ چرا که بسیاری این اقدام را هزینه‌ای غیرضروری و غیرمنطقی می‌دانند.

257 251

کد خبر 2119343

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین