۰ نفر
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۳

آیت الله جوادی آملی در توصیه به ورزشکاران گفت:باید پیام سلامت جان و بدن را به جامعه عرضه کرد تا بهترین راه برای صدور انقلاب اسلامی ایران باشد امیدوارم ورزشکاران در رقابت‌های ورزشی هم برای ما و هم برای خود و نظام اسلامی شرف ، شکوه و عزت به همراه آورند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی این مرجع تقلید، وی در ديدار جمعي از مسئولان اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران و ورزشکاران راه يافته به مسابقات المپيک لندن از جمله بهداد سليمي با بيان اين که اگر از ورزش به نيکي نام مي‌برند به خاطر اين است که بدن انسان سالم باشداظهار داشت: اميدوارم تمام تلاش و کوشش ها اين باشد که انسان با دست خود بتواند نظام را به جهان معرفي کند.
آيت الله جوادي آملي بيان داشت: اگر کسي دچار غرور شود و سلامت خودش را در بهترين زمان حيات از بين ببرد به خاطر اين است که وقتي خواست ورزش کند نام خدا و علي و اولاد علي(ع) را نبرده است.
ايشان ادامه داد:اگر روح انسان سالم نباشد، بدن سالم را آن روح ،تباه مي‌کند.
اين مرجع تقليد اضافه کرد: چه ورزشکار و چه غير ورزشکار عمر مشخصي داريم و در پايان عمر به کهنسالي و ويلچر مبتلا مي‌شويم، از چند صباحي که براي سرمايه گذاري فرصت است، بايد عزيمت کنيم و به جايي مي‌رويم که هم جان ما و هم بدن ما است.
ايشان بابيان اين که مرگ پوسيدن نيست بلکه از پوست به در آمدن است، تصريح کرد: انساني که مي ميرد اين طور نيست بپوسد بلکه مرغي است که از قفس طبيعت آزاد مي‌شود.
 آيت‌الله جوادي آملي تاکيد کرد: همه نيازمندي‌ها را بايد در اين دنيا رفع کنيم و به همراه خودمان ببريم چراکه در آخرت هيچ خبري از روابط و ضوابط نيست.
اين مرجع تقليد درادامه با توصيه‌ به ورزشکاران گفتند: ورزشکاران چون يک سر و گردن از ديگران بالاتر هستند بايد آبرومندانه و با عفاف و حجاب زندگي کنند و ضمن رعايت ادب در زندگي با پدر و مادر و فرزند و همسر، به نام علي(ع) و اولاد علي(ع) وزنه را بلند کنند و سعي کنند بر وزنه مسلط باشند نه اينکه وزنه بر آنها مسلط باشد.

وی افزود: اگر ورزشکاران به اين فکر باشند که چند نفر براي او دست بزنند يا هورا بکشند ورزشکار نيست. ما هميشه براي ورزشکاران دعا مي‌کنيم که سالم به رقابت‌هاي ورزشي بروند و سالم برگردند و بر ورزش و وزنه مسلط باشند.
اين مرجع تقليد با اشاره به پيام تبريک مقام معظم رهبري به موفقيت ورزشکاران بيان داشت : ورزشکاراني که در رقابت‌هاي مختلف آسيايي و جهاني و المپيک موفق مي‌شوند آبروي نظام محسوب مي‌شوند.
ايشان بابيان اين که در صورتي که ورزشکار بر آهن و وزنه مسلط باشد سلامت، عزت، شکوه و جلال خودش را تامين مي‌کند خاطر نشان کرد: اين انسان هم در محدوده خودش شرف مي‌آورد و هم ديگران را به شرف مي‌آورد.
آيت‌الله جوادي آملي به نقش هدايت‌گري ورزشکاران اشاره کرد و افزود: کسي که يک ساعت سخنراني مي‌کند تا چند نفر را هدايت کند اما يک ورزشکار يک لحظه که وزنه را به نام علي و اولاد علي(ع) بالا مي‌برد مي‌تواند جوانان را هدايت کند.
ايشان پيام تبريک مقام معظم رهبري تشويق عالي ترين مقام نظام دانستندوبيان داشتند : اميدوارم اين عزت و ثروت و سرمايه طوري باشد که ورزشکاران در محدوده محلي، ملي و بين‌المللي فاتحانه بروند که هم براي ما و هم براي خود و نظام اسلامي شرف و شکوه و عزت به همراه آورند.

/6262

کد خبر 212004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    7 11
    توصیه های خوبی نمودید.

آخرین اخبار