استان گلستان، رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی را به خود اختصاص داد

حسین عطارچی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اعلام کرد: استان گلستان به‌عنوان استان پیشرو در زنجیره‌های تولید گوشت مرغ کشور شناخته می‌شود و با تلاش و همت تولیدکنندگان این عرصه، در شهریورماه سال جاری با جوجه‌ریزی ۱۷ میلیون و ۷۳۷ هزار قطعه، معادل حدود ۱۲ درصد از کل جوجه‌ریزی کشور، موفق به کسب رتبه نخست کشور در این زمینه شده است.

به گزارش خبرآنلاین وی افزود: در شش‌ماهه نخست سال جاری، استان گلستان با انجام ۱۰۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۶ درصدی را تجربه کرده است.

عطارچی ضمن تقدیر از تلاش های تولیدکنندگان فعال در صنعت پرورش مرغ گوشتی اظهار داشت: دستیابی به این موفقیت حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران بخش طیور است که نقش مهمی در تقویت جایگاه استان گلستان به‌عنوان قطب اصلی تولید گوشت مرغ کشور ایفا کرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت و سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از رشد تولید و افزایش جوجه‌ریزی در استان، نتیجه تسهیل در صدور مجوزهای بخش طیور بوده است. در این زمینه، با همکاری و حمایت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، روند صدور مجوزهای مربوط به واحدهای مرغ گوشتی، مرغ تخم‌گذار و مرغ مادر بهبود یافته و زمینه گسترش سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت طیور استان فراهم شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان در پایان ابراز امیدواری کرد: با استمرار این روند و حمایت‌های مؤثر از تولیدکنندگان، بتوانیم جایگاه استان گلستان را به‌عنوان پیشتاز تولید گوشت مرغ در کشور بیش از پیش تثبیت کنیم.

48

کد خبر 2121652

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار