هشدار سازمان غذا و دارو به مشاغل خانگی غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم ساماندهی و نظارت بر فعالیت مشاغل خانگی در حوزه تولید فرآورده‌های غذایی تأکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین،عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: مشاغل خانگی می‌توانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی ایفا کنند، اما ورود این محصولات به بازار باید با رعایت کامل ضوابط ایمنی و بهداشتی همراه باشد. 

مهر درخبری نوشت: وی افزود: هر محصول غذایی، صرف‌نظر از محل تولید، باید دارای مجوز بهداشتی و برچسب معتبر از سازمان غذا و دارو باشد تا سلامت مصرف‌کنندگان تضمین شود. 

بهفر با بیان اینکه برخی از محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند، ادامه داد: عرضه چنین فرآورده‌هایی می‌تواند مخاطرات جدی از جمله آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی برای مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد. 

وی افزود: سازمان غذا و دارو در سال‌های اخیر با هدف حمایت از تولید خرد، فرآیند صدور مجوز برای فعالیت‌های خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در چارچوب ضوابط بهداشتی، به‌صورت قانونی فعالیت کنند. 

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و ارتقای آگاهی تولیدکنندگان خانگی تأکید کرد و گفت: توسعه پایدار مشاغل خانگی زمانی محقق می‌شود که سلامت و ایمنی محصولات در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان با نظارت دستگاه‌های مسئول همکاری مستمر داشته باشند.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2129039

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار