ریحانه اسکندری: افتتاحیه سیونهمین دوره لیگ برتر والیبال مردان ایران، در تمام سالنهای کشور با ادای احترام به صابر کاظمی آغاز شد؛ و در سالن زندهیاد یزدانیخرم، این سکوت چندثانیهای تبدیل به آغاز شبی شد که سرمای آبان را با هیاهوی هواداران پیکان شکست.
دربی همیشه حساس «خودروسازها» از ابتدا نشانهای از یک رقابت آرام نداشت. هواداران پیکان که از دقایق نخست سکوها را کاملاً تحت کنترل گرفته بودند، با ریتم طبلها و شعارهای هماهنگ، فضای سالن را یکطرفه به سود تیم خود شکل دادند؛ فضایی که هرچند از نظر فنی التهاب عجیبی به بازیکنان منتقل نکرد، اما کار را برای سایپا از همان ابتدا دشوار کرد. لیدر پیکانیها با هر امتیاز تیمش موجی تازه از صدا و هیجان ایجاد میکرد و همین حضور پرحرارت، اجازه تنفس به تیم نارنجیپوش نمیداد.
پیکان اما در زمین نیز همانقدر مقتدر ظاهر شد که روی سکوها. با وجود نتیجه یکطرفه، کیفیت فنی مسابقه پایین نبود؛ ست اول با ضربآهنگ بالا و سرویسهای موثر پیکان آغاز شد و سایپا با وجود تلاش برای ایجاد ریتم در حمله، هیچوقت نتوانست از زیر سایه دفاع چندلایه و توپگیریهای کماشتباه میزبان خارج شود. ست دوم و سوم نیز با همان فرمول کامل شدند: سرویسهای هدفمند، دفاع مستحکم و حملات سرعتی که اجازه واکنش به حریف نمیداد.
نتیجه نهایی ۳–۰، در شبی که همه والیبال ایران به احترام صابر کاظمی ایستاده بودند، یک پیام روشن داشت: پیکان از همان هفته اول آمده تا مدعی جدی این فصل باشد.
253 258







نظر شما