پیگیری تعیین‌تکلیف «طلای سفید» در صحن علنی شورای شهر بجنورد/ بازداشت ۴ متهم فساد شهرداری

دویست و شصت و سومین جلسه شورای اسلامی شهر بجنورد با محوریت بررسی آخرین وضعیت پروژه سرمایه‌گذاری «طلای سفید» و درخواست اعضا برای شفاف‌سازی درباره سهم شهرداری در این طرح برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد، جمشید عین‌بیگی رئیس شورا با گرامیداشت سالروز تأسیس بسیج، از فعالیت‌های اخیر شهرداری در بخش معابر و آسفالت قدردانی کرد و تشکیل ستاد استقبال از بهار ۱۴۰۵ را خواستار شد.

اعظم‌السادات افشین‌فر عضو شورا نیز در نطق پیش از دستور با تأکید بر تعیین‌تکلیف پروژه تجاری «هماگ»، خواستار برگزاری جلسه‌ای با سرمایه‌گذار طرح «طلای سفید» پس از بررسی‌های حقوقی شد. وی همچنین ارائه گزارش کامل شهردار درباره حوادث هفته گذشته در مجموعه شهرداری را ضروری دانست.

احمدرضا یزدانی دیگر عضو شورا نیز با اشاره به نزدیک‌شدن انتخابات شورای شهر، انتشار مطالبی درباره عملکرد دوره ششم را نیازمند شفاف‌سازی رسانه‌ای عنوان کرد.

وی گفت: مطالب منتشرشده درباره پروژه «طلای سفید» صحیح بوده و از ابتدای دوره ششم به‌عنوان مطالبه مردم پیگیری شده است.

یزدانی افزود: بر اساس بررسی اسناد، ارزش آورده شهرداری در این پروژه یک همت برآورد شده است و پیگیری حقوق مردم ادامه دارد.

عین‌بیگی رئیس شورا نیز از بررسی پرونده «طلای سفید» توسط کارشناسان حقوقی خبر داد و گفت طی یک ماه آینده جلساتی با نمایندگان حقوقی پروژه برگزار و پس از جمع‌بندی، جلسه‌ای با سرمایه‌گذار تشکیل خواهد شد.

در بخش دیگری از جلسه، سید محسن موسوی نایب‌رئیس شورا، پروژه «طلای سفید» را در سه بخش شرقی، میانی و غربی تشریح کرد و گفت: ساخت‌وسازهای بلوک‌های میانی و غربی با تعهدات سرمایه‌گذار همخوانی ندارد. او توقف بلوک غربی با کاربری اداری را نیز مورد انتقاد قرار داد.

مهندس کشمیری شهردار بجنورد نیز گزارشی از ورود سرمایه‌گذار ترکمنستانی به بسته سرمایه‌گذاری مجموعه تفریحی آبی ارائه داد و از برنامه سفر هفته آینده به تهران برای خرید اتوبوس‌های شهری و تجهیزات کارخانه کمپوست خبر داد.

وی درباره تخلفات اعلام‌شده در پرونده‌های پروانه ساختمانی گفت: این تخلفات هم جنبه جرم و هم جنبه تخلف دارد و کشف آن نتیجه شفاف‌سازی بوده است.

کشمیری افزود: تاکنون هشت نفر در مظان اتهام قرار گرفته‌اند که چهار نفر بازداشت شده‌اند.

در پایان، گزارش‌های هیأت تطبیق فرمانداری و مصوبات کمیسیون‌های تخصصی شورا بررسی و برخی موارد تصویب شد.

کد مطلب 2148369

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار