خاطرات هاشمی: حسین مرعشی گفت دوم خردادی‌ها دچار سردرگمی هستند

آقای مهندس [منوچهر] غروی، مدیرعامل سابق [شرکت] ایران‌خودرو آمد... گفت، یک بار سران حزب مشارکت او را به جلسه‌ای برای مشورت در امور اقتصادی و صنعتی دعوت‌ کردند و در آن جلسه گفته است که شما خیر نخواهید دید؛ چون ناجی‌ کشور آقای رفسنجانی را تضعیف‌کردید و خودتان هم قدرت توسعه اقتصادی ندارید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۲۶ آذر ۱۳۸۱ نوشت: آقای حسین مرعشی؛ نماینده‌ کرمان آمد. گفت، دوم خردادی‌ها دچار سردرگمی هستند و مایل‌اند به نحوی با جناح مقابل به تفاهم برسند. شکست طرح تحریک دانشگاه‌ها و پرونده نظرسنجی و نگرانی از عواقب دو لایحه دولت و بن‌بست سیاسی و نارضایتی مردم، این وضع را به وجود آورده است. از من خواست ‌که برای ایجاد تفاهم پیش‌قدم شوم. می‌خواست بفهمد که رهبری و شورای نگهبان یا مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، تا چه حدی حاضرند در مورد لوایح ‌[دوگانه انتخابات و تبیین اختیارات رئیس‌جمهور] کوتاه بیایند. گفت، پرونده [عباس] عبدی به‌ آن‌ها آسیب وارد کرده است.

آقای مهندس [منوچهر] غروی، مدیرعامل سابق [شرکت] ایران‌خودرو آمد. از برکناری از مدیرعاملی ناراضی است. خدمات پانزده‌ساله خود را گفت و این‌که مدیران شرکت، بنای کناره‌گیری داشته‌اند و ایشان آن‌ها را منع کرده و گفت، یک بار سران حزب مشارکت او را به جلسه‌ای برای مشورت در امور اقتصادی و صنعتی دعوت‌ کردند و در آن جلسه گفته است که شما خیر نخواهید دید؛ چون ناجی‌ کشور آقای رفسنجانی را تضعیف‌کردید و خودتان هم قدرت توسعه اقتصادی ندارید.

عصر آقای [کریم فرج‌زاده] حلوایی، معاون وزیر راه [و ترابری] آمد. گزارشی از وضع طرح‌های مورد علاقه من، از قبیل راه‌آهن ‌کرمان- زاهدان و بافق- مشهد. بزرگراه [تهران-] شمال و چهارخطه‌کردن راه لاهیجان- گرگان و... را داد.

کنگره معارضان دولت عراق در لندن پایان یافت. یک ‌کمیته ۶۳ نفری را برای اداره مسئله انتقال قدرت انتخاب‌کردند. چهار گروه از شرکت‌کنندگان، با نتایج ‌کنفرانس ابراز مخالفت ‌کردند. آمریکا و انگلیس با صراحت می‌گویند، دولت عراق گزارش نادرست و معیوب به بازرسان داده و بر طبل جنگ می‌کوبند. با نگرانی از جنگ و اعتصابات ونزوئلا، قیمت نفت در آمریکا و انگلیس به مرز ۳۰ دلار رسیده؛ گرچه ارتش در ونزوئلا برای شکست دادن اعتصابات صنعت نفت، شروع به مداخله کرده است.

موج مخالفت با فرمان ترور که [جرج] بوش [رئیس‌جمهور آمریکا] به سیا [سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا] داده است، اوج می‌گیرد. دادگستری اتریش اعلان کرده‌ که اگر سیا در اتریش، دست به ترور بزند، تحت پیگرد قرار می‌گیرد و ممکن است، بوش هم تحت پیگرد قرار گیرد.

در افغانستان، فرمانده نظامیان آمریکا، اعتراف ‌کرده است، در مدت۱۰ روز ۱۲ عملیات علیه سربازان آمریکایی انجام شده و امروز در کابل دو جوان بمبی در اتومبیل حامل آمریکایی‌ها انداختند و آن‌ها را مجروح کردند. دو جوان دیگر که قصد عملیات دیگری داشتند، دستگیر شدند. [حامد] کرزای [رئیس دولت موقت]، فرمانی برای خلع سلاح عمومی صادر کرده و فرماندهان نظامی را از دخالت در امور کشور و سیاسی منع نموده است.

روسیه هم به معترضان به تبلیغات آمریکا علیه دو مرکز هسته‌ای ایران در نطنز و اراک پیوسته و آن‌ها را غیرنظامی خوانده و گفته ‌که هدف آمریکا، فشار بر روسیه برای انصراف از تکمیل نیروگاه [اتمی] بوشهر است‌که قابل قبول نیست.

در آمریکا، مردم ۲۰ کشور مسلمان، مجبور به انگشت‌نگاری و دادن اطلاعات دربارة خود شدند که طبعا مقابله به مثل خواهد شد. در قطب جنوب، یک دریاچه نمک به وسعت پنج‌کیلومتر مربع در عمق ۱۵ متری یخ‌ها کشف‌ شده ‌که از هزاران سال پیش‌ مانده است.

۲۵۹

کد مطلب 2157164

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار