لرستان در مسابقات جام شهدای مهارت قهرمان شد

خرم‌آباد از دوشنبه ۲۴ آذر لغایت چهارشنبه ۲۶ آذر میزبان مسابقات ورزشی کارکنان غرب کشور در چارچوب جام شهدای مهارت بود و امروز با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان،  این رقابت‌ها با حضور تیم‌هایی از استان‌های کردستان، کرمانشاه، همدان و لرستان در فضایی پرنشاط، رقابتی و صمیمانه جریان یافت و نمایندگان لرستان در چندین رشته عملکردی درخشان از خود به جای گذاشتند.

براساس این خبر ، مراد طیبی از لرستان با نمایشی چشمگیر در دارت به مقام قهرمانی دست یافت و این موفقیت را برای میزبان به ارمغان آورد. در بخش بانوان، فاطمه محمداصغری از کرمانشاه در دارت و زیبا علی نیا از استان لرستان در شطرنج عنوان قهرمانی را کسب کردند.

سید پرویز موسوی از همدان در شطرنج، سید مصطفی میر موسوی از همدان در تنیس روی میز و فاطمه عبدالملکی از همدان در تنیس روی میز بانوان دیگر قهرمانان این دوره بودند. همچنین در فوتبال روی میز، صادق مرزبان و کاظم کشاورز از استان لرستان به عنوان برترین‌ها معرفی شدند.

در بخش تیمی، تیم فوتسال لرستان با عملکردی قدرتمندانه موفق شد جام قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند و برتری میزبان را تثبیت نماید.

لرستان در مسابقات جام شهدای مهارت قهرمان شد

برگزیدگان این مسابقات مجوز حضور در مرحله کشوری رقابت‌های کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور را که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، کسب کردند. این رویداد ورزشی با اهداف ارتقای نشاط سازمانی، تقویت تعاملات بین‌استانی و شناسایی استعدادهای ورزشی کارکنان سازماندهی شده بود.

در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات، از تلاش‌های دکتر دیناروند مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان لرستان، معاونان، رؤسای هیئت‌های ورزشی دارت، تنیس روی میز، شطرنج، فوتبال روی میز و فوتسال به همراه داوران تقدیر به عمل آمد.

کد مطلب 2157764

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین